U ovim filmovima glumci su zaista imali s*ks, a jedna scena SILOVANJA bila je stvarna! (18+) (VIDEO)

Holivudski filmovi uglavnom obiluju scenama seksa. Nekada su one samo proizvod mašte režisera i dobar posao dvoje glumaca koji zavaraju publiku, a nekada se one zaista i dogode, budući da ekipa koja stvara film više voli pravi seks. Reditelji uglavnom govore da scene pravog seksa bolje prolaze kod publike

Evo sedam poznatih, veoma eksplicitnih filmova u kojima su se scene seksa zaista odigrale. I jedna scena silovanja, koja je takođe bila realna.

Projekat Majkla Vinterbotoma iz 2004. godine, film “Nine Songs” je jedan od seksualno najeksplicitnijih mejnstrim filmova ikada snimljenih. Glavni glumci Kiran O’Brajen i Margo Stili za ovo ostvarenje snimili su gomilu materijala u kojem zaista vode ljubav.

Pogledajte trejler za ovaj veoma provokativan film:


Režiser Lars fon Trir želeo je da u ostvarenju “Antrichist” seksualni odnos između Vilijama Defoa i Šarlot Gensbur bude “pravi”, a ne odglumljen. I to mu nije bio prvi put da od glumaca zahteva da ne glume scene vođenja ljubavi.

Pogledajte jednu od najekplicitnijih scena seksa u filmu “Antihrist”:

Seks u filmu “The Postman Always Rings Twice” između Džeka Niklsona i Džesike Lang bio je pravi. Film reditelja Boba Rafelsona snimljen je 1981. godine.

Pogledajte scenu seksa u ovom filmu:

Prema tvrdnjama izvora koji je učestvovao u kreiranju filma “Factory girl”, scene seksa između Sijene Miler i Hajdena Kristensena bile su sve samo ne gluma, a reditelj je odbio da komentariše ove tvrdnje, dok je Sijena sve negirala.

Scene iz filma”Factory girl”:

Izvor:Telegraf.rs

One Reply to “U ovim filmovima glumci su zaista imali s*ks, a jedna scena SILOVANJA bila je stvarna! (18+) (VIDEO)”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *