Preminuo Karlovčanin koji nije hteo u bolnicu zbog svog psa

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Početkom meseca, Tihomir je sa svojim prijateljima na Facebooku podelio kako se oseća loše, ali ne želi da ide doktoru jer bi sigurno morao u bolnicu, a nema kome ostaviti svoju kujicu

Tihomir Bračić, Karlovčanin, koji je bio poznat po svojoj ljubavi prema psima preminuo je u 51. godini. Početkom meseca, Tihomir je sa svojim prijateljima na Facebooku podelio kako se oseća loše, ali ne želi da ide doktoru jer bi sigurno morao u bolnicu na nekoliko dana, a nema kome ostaviti svoju kujicu Curu.

Cura je nažalost sada ostala posve sama, a brigu o njoj preuzela je Udruga za dobrobit i zaštitu životinja ‘Najbolji prijatelj’. Kako su objavili na svom profilu na istoj društvenoj mreži Curi je prijetilo uspavljivanje jer nije imala gde nakon smrti vlasnika, no uspeli su joj pronaći privremeni smeštaj koji treba platiti. Zato su preko Facebooka skupljali novac i u nekoliko sati sakupili potrebnu svotu.

Njihovu objavu prenosimo u celosti:

Hvala svim na uplatama za smeštaj Cure. Skupljeno je dovoljno, NE TREBA VISE uplaćivati Cim se malo „odgužvamo“ stavićemo objavu sa svim uplatama.

Teško je išta suvislo napisati o tragediji koja se dogodila dobermanki Curi i njenom čoveku, neizmernoj ljubavi i povezanosti između psa i njegovog vlasnika. Zbog situacije moramo vam preneti deo detalja, nadamo se da neće niko zameriti, ali Cura zaista treba vašu pomoć i ovo radimo zbog nje. Njen vlasnik je preminuo. Bio je bolestan, nije želeo u bolnicu jer je nije imao kome ostaviti, nije želeo da ostane sama. Cura je nažalost, ipak ostala sama i danas je dovedena na uspavljivanje. Dobili smo poziv iz ambulante i zamoljeni smo da joj pomognemo. Bez razmišljanja smo došli po nju, bez ikakvog rešenja i plana .. Teško je rečima opisati tugu i bol koju Cura proživljava, tuga koja je samo dokaz koliko su ona i njen vlasnik bili povezani, bili su sve jedno drugome .. Molimo vas da joj zajedno pomognemo. Bila je voljen i srećan pas, nije zaslužila takav kraj, niti bi joj njen vlasnik to želeo .. U šoku je od trenutka kada je odvojena od njega. Video je snimljen danas nakon preuzimanja, plače bez prestanka, zastane toliko da udahne .. Morala je dobiti injekciju za smirenje 🙁

Zasada će biti smeštena u kuću uz stalni nadzor jer druga opcija za nju niti ne postoji, ali smeštaj moramo platiti .. Molimo vas ako želite pomoći Curi da svoju donaciju uplatite na žiro račun Udruženja HR2523600001102573215 (Udruga „Najbolji prijatelj“) uz naznaku „za curu „. Hvala Vam od srca <3 Kada se Curica malo oporavi, pronaći ćemo joj najbolji mogući dom, a do tada, tugujemo skupa sa njom da to sve što pre prođe.

Izvor: .24sata.hr

 

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram