POKUŠAJ OTMICE,MUČENJE, MRTAV GOLUB:Ovaj MOMAK iz Kragujevca skupo je platio vezu sa maloletnom devojčicom

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Kidnapovanje, mučenje, prebijanje na spavanju, pretnje pištoljem i vezivanje. To je samo deo toruture koju je Janko Savić (23) iz Kragujevca prošao zato što je bio u vezi sa devojkom čiji otac to, očigledno, nije mogao da prihvati.

Zbog batina i bizarnih pretnji od devojke je morao da se oprosti, ali sada za sebe traži pravdu. Policija uveliko radi na slučaju, a Aleksandar Đ. (42), otac maloletne devojke je priveden zbog sumnje da je izvršio krivična dela zlostavljanja i mučenja, kao i nedozvoljenog držanja oružja.

Sve je počelo 14. aprila, kada je Savića u svom krevetu iz sna trgao otac maloletne devojke.

– On je ušao u moju kuću i udarao me dok sam spavao. Imao sam tri kopče na bradi… Posle me je stavio u auto, pa me je vodio na svoje stovarište i ispitivao, kao da je sudija. Rekao sam da nas dvoje nemamo ništa, da smo drugari. Lagao sam, zbog nje. A za to vreme mi je S. Đ. slala ljubavna pisma, u kojima je navodila i da želi da se uda za mene… – priseća se Janko Savić.

S. Đ. je tada imala 16 godina, ali od ljubavi nisu odustali. Krili su se, devojka je neretko spavala u njegovoj porodičnoj kući i odatle odlazila u školu. Međutim, bila je u strahu, a kada su odlučili da prekinu vezu, pravi horor za Janka tek je usledio 28. decembra i tek tada je očajni mladić obavestio policiju.

– Iz crnog džipa koji je bio parkiran blizu moje kuće izašla su dva muškarca. Uperili su mi pištolj u glavu, navukli masku i vezali je oko vrata. Vezaili su mi ruke i noge, udarili me u glavu. Gde sam bio, ne znam, ali su me terali da u nekom mraku puzim, trčim, ustajem… Pao sam u vodu, pitali me ko sam, šta imam sa Sofijom… Hteo sam da mi presude…. Ali, posle maltretiranja, vratili su me u blizini kuće, golog i sa stvarima u rukama. Posle toga, padao sam u nesvest više puta, jednom sam bio i u komi. Policiji sam prijavio slučaj tek na insistiranje svoje majke, i nakon toga što sam čuo da je S. Đ. pala sa sprata. Uplašio sam se da je htela da se ubije – ispričao je Savić.

S. Đ. sada ima 17 godina i završava srednju školu. Janko Savić kaže da je nakon svih pretnji prestao bilo kakav kontakt. Pristao je da ide i na poligraf, gde se pokazalo da ne laže, da je bio kidnapovan i mučen.

Njihova veza trajala je od 2015. godine, a upoznali su se preko poznanika.

– Video sam je na igralištu, a posle smo preko društvenih veza stupili u kontakt. Ušli smo u vezu, prolazili su meseci S. Đ. i ja smo se stvarno voleli. Ona je tada imala 15 godina – ispričao je mladić.

Aleksandar Đ. (42), otac maloletne Sofije je priveden zbog sumnje da je izvršio krivična dela zlostavljanja i mučenja, nedozvoljenog držanja oružja. Tereti se i za falsifikovanje isprava, a kod njega su pronađene i psihoaktivne supstance, Lovačka puška sa 300 metaka. Nakon pritvora i saslušanja, on je pušten na slobodu.

 

Janko Savić je najpre počeo da dobija pretnje sa skrivenog broja telefona, a jednom prilikom je, kaže, zatekao i mrtvog goluba na vratima uz preteću poruku.

Izvor/foto:Blic

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram