PRETUČENA CECA RAŽNATOVIĆ: Šokantne fotografije prebijene folk dive!

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ražnatovićeva je poručula da se nasilnicima mora što pre stati na put…

Ceca Raznatovic

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju „Stop nasilju“ u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom.Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić.

Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe.“Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju“, jasno je rekla naša poznata novinarka.

Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike.BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ)Sigurne kuće: Beograd (3)KragujevacNišVranjeSmederevoPančevoZrenjaninNovi Sad SomborSremska Mitrovica

Izvor: Kurir.rs

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

One thought on “PRETUČENA CECA RAŽNATOVIĆ: Šokantne fotografije prebijene folk dive!

  1. [* Shield plugin marked this comment as „trash“. Reason: Failed GASP Bot Filter Test (comment token failure) *]
    Ovo je toliko nisko i toliko prostacki a da tek ne pominjem ove naivne koji misle da rade nesto pametno. Vodaju vas kao ovce i blejite samo kada vam se kaze. U toku je rat protiv svega normalnog a sada nas uvode u rat izmedju polova…ne nasedajte na ove provokacije a da jesu, evo vam primera da odjednom u celom svetu gde su amerikanci gazde se realizuje ova njohova kampanja oko nasilja!
    Ako zaista zele da sprece nasilje, onda bi trebali da zaposle ljude da nemaju vrmena da budu nasilni, da edukuju decu i ostale da nema potrebe za nasiljem i da zivi narod u normali bez straha sta ce ih snaci sutra!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram