Zavela ga, popravila zube, ugradila silikone, kupila auto i zbrisala sa 2,5 mil. eura!

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Jedan vremešni austrijski biznismen ostao je bez 2,5 milona evra nakon što se do ušiju zaljubio u jednu hrvatsku konobaricu i svoju ljubav dokazao na način da joj je odao lozinku sefa i lozinke kartica, piše heute.at.

Susi (42, sud krije pravo ime) je radila u jednom golf klubu kao konobarica, a čest gost na šanku bio joj je je superbogati Karl H. (78) koji se Hrvatici često jadao kako ne može da živi u samoći nakon 40 godina braka. Žena mu je baš nedavno preminula, a jadan Karl je utehu pronašao u golfu i alkoholu. Susi je očito vrlo brzo namiricala svoju priliku, te je očajnom Karlu prodala priču da je muž mlati te da nema novca za razvod. Naravno, tu Karl upada kao spasitelj i gospođi rešava problem kao od šale.

Razgovori na šanku uskoro su se preselili u krevet, a gramziva Susi postala je stalna gošća vile u Doblinger. Uskoro se par venčao, a Susi je postala bogatija za nove zube, grudi i Mercedes E200 Coupe … Naravno, ni to joj nije bilo dosta. Karl je prodao svoju kompaniju za 2,8 miliona evra i nakon toga naivno svojoj supruzi odao broj šifre sefa, lozinke kartica i brojeve računa … Već sledeći dan presretna Susi rekla je svom mužu da ide na odmor u Hrvatsku, ali umesto na Jadransko more, pohlepna žena otišla je u Beč i opelješila Karla skoro do zadnjeg centa. Ceo slučaj sada je na sudu u Beču, a Hrvatica se brani da je Karl bio izdašan i da je reč u skupom poklonu. Međutim, pitanje je što će sud reći. Ako ne ‘popije’ priču, Hrvatica bi mogla dobiti i 10 godina zatvora.

Izvor: .aktivno24

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram