Održana završna konvencija Koalicije SPS – Jedinstvena Srbija u Jagodini

„Moj brat Dragan Marković Palma živi za Jagodinu, posvećen je svom gradu, selima i svojim građanima. Mi smo u koaliciji od 2008. godine I najdugovečnija smo politička koalicija. Od tada je bilo mnogo izbora i ja sam Palmu više puta pitao „hoćeš li da budeš ministar”. On je uvek to odbio rekavši „hoću da budem sa svojim Jagodincima” i on je jedini čovek u Srbiji koji je odbio da bude ministar. I zato i zbog svojih dela treba da pobedi u Jagodini” rekao je predsednik SPS Ivica Dačić.

Palma: Sve iz Evrope koji su glasali protiv Srbije u UN pobedićemo na EP u Fudbalu

„Sve evropske države koje su glasale protiv Srbije u Generalnoj Skupštini UN pobedićemo na Evropskom prvenstvu u fudbalu. To su države koje su prekršile međunarodno pravo” rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

„Pitao me jedan novinar šta će biti na lokalnim izborima u Jagodini 2. juna. Moj odgovor je da će lista koju ja predvodim i koja je prva na glasačkih listiću dobiti preko 60 odsto glasova mojih Jagodinaca jer iza nas stoje dela” rekao je Marković. Konvencija liste Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija – Ivica Dačić – SPS održana je u poznatom izletištu Potok u Jagodini u prisustvu 5.000 građana Jagodine i jagodinskih sela.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share via
Copy link