„PRE 20 GODINA SAM SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA DA BUDEM NAJBOLJA“ Marija Šerifović dirljivim rečima otpočela koncert u Kragujevcu: Otac je sve vreme bodrio u publici

Marija Šerifović večeras održava solistički koncert u rodnom Kragujevcu, a pred izlazak na binu otkrila kakve uspomene nosi iz ovog mesta.

Pre 20 godina sam počela da pevam, a sada imam prvi veliki solistički koncert. Mislim da sam za ovih 20 godina možda nastupala ovde i to su bili drugi objekti nisu se vodili kao solistički koncerti. Radujem se, malo sam nervozna, ali sve je okej – rekla nam je na početku razgovora Marija Šerifović koju smo potom upitali kakve je uspomene vežu za Kragujevac.

Ne mogu da ti kažem baš pravu istinu kakve emocije budi, ali imam neke fragmente i to je uglavnom neko rano detinjstvo vezano za taj neki mali stančić od 40ak kvadrata sa jednom od najvažnijih žena u mom životu, a to je moja baka Draginja koja me je očuvala. Te uspomene su najlepše, sve što je dolazilo sa osnovnim i srednjim školama je manje važno jer kako krene škola krenu i problemi. Svoje detinjstvo bih opisala kao zanimljivo, vedro, veselo. Postojala je faza prevremenog odrastanja. Sve u svemu bih rekla da je bilo koliko lepih toliko ružnih stvari iskreno rečeno. Smatram da nisam bila uskraćena ni za šta – rekla je pevačica koja je otkrila da njena majka večeras neće biti u publici.

 Otac će biti tu večeras, majka ne zbog obaveza. Rajka ređe viđam pošto on već ima 76 godina i ne može tako lako da putujem on će biti tu večeras.

Marija Šerifović nedavno je postala majka, a sada je otkrila koliko je sin Mario promenio njen žviot.

– Sve je u redu i sve je baš kako sam mislila i želela. Postoje lepi i malkice naporniji trenuci. Život mi se tehnički nije promenio nimalo, a emotivno dosta. Najveća pomoć mi je Verica naravno, a onda i moje prijateljice.

Izvor Blic

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share via
Copy link