Saznajemo! Udaje se unuka Bate Živojinovića: Lepa Dina će sudbonosno „DA“ svom izabraniku izgovoriti u nekadašnjem glavnom gradu Srbije

Unuka Velimira Bate Živojinovića, Dina, pored koje je Bata proveo svoje poslednje dane života, uskoro se udaje za svog dugogodišnjeg izabranika.

Unuka legende srpskog glumišta, Bate Živojinovića, Dina, uskoro, kako saznajemo

Naime, Batina prelepa unuka će, svom dugogodišnjem izabraniku, sudbonosno „DA“ izgovoriti narednog vikenda, u Kragujevcu.

Inače, Kragujevac je nekada bio glavni grad Srbije, a Kragujevčani i danas ponosno ističu tu činjenicu.

Dina, inače, nije neko ko voli da se eksponira u javnosti, a poznato je da je studirala u Parizu i da je jedna od Batinih šestoro unučadi.

Živojinovićevoj je svojevremeno uručena i diploma Diplomatske akademije u Beogradu.

 Nakon marljivog truda, učenja i rada, mnogobrojnih položenih ispita i potpuno novog, dragocenog iskustva, nastavljam sa usavršavanjem za dobrobit naše Srbije. Zadovoljstvo je i čast raditi s kvalitetnim i stručnim ljudima, od kojih može puno da se nauči, a onda dolaze i rezultati. Hvala svima koji su bili uz mene u proteklom periodu – rekla je jednom prilikom Dina.

Bata Živojinović je sa njom proveo poslednje trenutke svog života, a ona je o tome jednom prilikom i govorila:

– Od nas šestoro unučadi, a svi smo studirali u inostranstvu, ja sam se jedina vratila da budem sa dedom u poslednjim mesecima njegovog života, i uz babu Lulu i medicinsku sestru Lepu, koja nam je postala član porodice. Tada sam počela da ga doživljavam drugačije. Imali smo ozbiljnije razgovore o poslu i životu. Do tada je sve bilo dečja igra – rekla je tada Dina.

Nedavno su Batini posmrtni ostaci iz Aleje velikana premešteni u selo Koraćica, gde glumac sada počiva pored svoje supruge Julijane Lule Živojinović, što je bila njegova velika želja, a samom činu pristustvovala je i Dina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share via
Copy link