„Koraci“ pripremili program za Dan grada, evo šta sve možete pogledati

U ponedeljak, 6. maja, s početkom u 16 časova na maloj bini na Trgu Radomira Putnika, u okviru obeležavanja Dana grada Kragujevca, Ustanova kulture „Koraci“ i redakcija „Dečjih iskri“ organizuju umesto prvobitno najavljene predstave „Mačji kašalj“, koja je, kako navode, iz opravdanih razloga otkazana, u saradnji sa dramskim studiom Doma omladine najavljuje predstavu „Mačak u čizmama“.

– Kako bi naši najmlađi sugrađani tokom celodnevnog bogatog programa Dana grada, zaista uživali rešili smo da uz program Ustanove kulture „Koraci“ , odnosno „Đurđevdanski venac“ u saradnji sa plesnom školom „Atrium“ i dramskim studiom Doma omladine , naš program dodatno oplemenimo, navode u „Koracima“.

Tako će na trgu Radomira Putnika na maloj bini 6. maja najmlađi imati prilike da uživaju uz programe u sledećim terminima :

16 časova – Plesna škola „Artium“ – Nastup najmlađe „Artium Babies“ grupe;
16.30 časova – Predstava dramskog studija Doma omladine „Mačak u čizmama“;
17 časova – „Đurđevdanski venac“ , Ustanova kulture „Koraci“- Svečano proglašenje pobednika i uručenje nagrada, a mladi autori imaće čast da izabrane radove na temu „Kragujevac koji volim“ recituju pred publikom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share via
Copy link