Danas nam stiže promena vremena: Očekuju nas kiša i pljuskovi

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Prema prognozi vremena, u nedelju u Srbiji možete očekivati promenljive vremenske uslove.

Severni i zapadni delovi Srbije: Ujutro i pre podne očekuje se oblačno vreme s kišom i pljuskovima praćenim grmljavinom. Vetar će biti jak i dolaziti iz severozapadnog pravca, a temperatura će značajno pasti tokom dana.

Centralni delovi Srbije: Sredinom dana, i ovde se očekuje naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar će biti jak, takođe iz severozapadnog pravca, a temperatura će opasti.

Jug i istok Srbije: Ujutro i sredinom dana, očekuje se sunčano vreme. Temperature će biti prijatne, s jutarnjim temperaturama od 5°C na jugu do 15°C na severu Srbije, dok će maksimalne dnevne temperature biti od 15°C na severu do 27°C na jugoistoku. Veče i noć donose razvedravanje.

Beograd: U prestonici će takođe biti oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom tokom dana. Vetar će biti jak i temperatura će padati tokom dana, s jutarnjim temperaturama od 15 do 17°C. U večernjim satima se očekuje razvedravanje.

Takođe, važno je napomenuti da se ponegde očekuju i grmljavinske nepogode, pa je potrebno biti obazriv i pridržavati se uputstava za bezbednost tokom ovakvih vremenskih uslova.

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *