HVALA JOJ DO NEBA: Nada Obrić otkrila detalje boravka kod Verice Šerifović u Kragujevcu

PEVAČICA Nada Obrić pravi je primer osobe pune samopouzdanja i volje, a stara poslovica ”pažena sam kao kap vode na dlanu” ukratko opisuje njen boravak kod dugogodišnje prijateljice Verice Šerifović, kod koje je bila u gostima u Kragujevcu.

Nada Obrić je progovorila i otkrila detalje o svom boravku kod drage koleginice.

– Ugostila me je Verica u svojoj prekrasnoj kući u Kragujevcu. Tolike lepote se čovek ne može nagledati. O Verici, njenom prijateljskom i srdačnom gostoprimstvu, suvišna bi bila svaka reč hvale. Savršenstvo! Pazila me, ugađala svojim kulinarskim specijalitetima. Pričale smo, uživala sam tih nekoliko dana kao što nisam odavno. Hvala joj do neba – kazala je Nada o svojoj koleginici i prijateljici.

Inače, Nada i dalje hrabro izlazi na kraj sa svojom bolešću.

– Kako sam otpevala davno “Borim se borim”. Idem na kontrole, pridržavam se terapija i uputstava lekara – poručuje pevačica.

Ne kažu mnogi bez razloga da Nadi treba uručiti “orden” za hrabrost, a naročito ako se ima na umu da joj je pre nekoliko godina odstranjen tumor.

– Ne prepuštam se bolesti, ma kako zvučalo. Radim što treba i ne treba po kući, šetam, idem na snimanja. Ne što mi je nužno ili da se pokažem. Skrećem pažnju samoj sebi. Živim normalan život i uživam u životu – rekla je zvezda folk muzike.

(Avaz)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share via
Copy link