Kragujevčani se žale da je pijaća voda konstantno zamućena

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

JKP „Vodovod i kanalizacija“ tvrdi da je voda zdravstveno ispravna i da se redovno testira. Takođe, spominju da zamućenje vode može biti rezultat različitih faktora, uključujući povećanu potrošnju tokom letnjih meseci.

Razumemo zabrinutost građana u vezi sa bojom vode za piće, jer čak i ako je voda tehnički ispravna, percepcija je važna kada je reč o kvalitetu vode za piće. U takvim situacijama, pored redovnih analiza i ispitivanja, komunikacija sa građanima je ključna. Važno je da se građani informišu o uzrocima zamućenja i merama koje se preduzimaju kako bi se problem rešio.

Građani treba da budu upućeni da prijavljuju svako zamućenje ili probleme sa vodom vodovodnim službama, kao što su to već činili, kako bi se adekvatno reagovalo na terenu i preduzele potrebne radnje za otklanjanje primedbi potrošača.

U svakom slučaju, praćenje situacije i komunikacija sa lokalnim vlastima i vodovodnim preduzećem su ključni koraci kako bi se osiguralo da građani imaju pristup sigurnoj i kvalitetnoj vodi za piće.

Važno je da se brine o zdravlju i bezbednosti građana dok se problem sa zamućenom vodom ne reši potpuno.

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *