PAKAO U NIŠU Otac monstrum SILOVAO ĆERKU i NAPRAVIO JOJ DETE – Njena sledeća odluka će vas šokirati

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv Nišlije (52) koji je uhapšen u martu ove godine zbog sumnje da je silovao ćerku (21). Kako je potvrđeno za medije u VJT u Nišu, on je optužen da je počinio krivično delo nasilje u porodici i produženo krivično delo silovanje.

Viši sud u Nišu je potvrdio optužnicu, tako da će se otac monstrum uskoro naći na optuženičkoj klupi.

Nišlija je nakon hapšenja bio osumnjičen samo za silovanje, ali je nakon sprovedene istrage njemu stavljeno na teret i nasilje u porodici.

Ovaj gnusni čin optuženi prvi put je izvršio 2020. godine, tek nakon što je devojka postala punoletna.

Ne bi li pripremio teren za monstruozno nedelo, ukućane sa kojima živi prethodno je poslao da izađu napolje do prodavnice.

Slučaj je procesuiran intenzivnim policijskim radom niške Kriminalističke policije i Višeg javnog tužilaštvu Nišu, kada se nakon drugog silovanja nesrećna devojka požalila majci koja živi u Pećincima, pa je ginekološkim pregledom utvrđeno da je trudna.

Nakon rođenja bebe DNK analiza potvrdila je užasne sumnje – osumnjičeni je otac ćerkinog deteta!

Silovao je prvog dana kada je ušla u njegovu kuću

Prema saznanjima, devojka je ranije bila smeštena u jednoj hraniteljskoj porodici, a po sticanju punoletstva izabrala je da se vrati porodici biološkog oca koji živi u Nišu.

– Nažalost, to je bila užasna greška jer ju je otac, kako se osnovano sumnja, silovao još prvog dana kada je došla u njegovu kuću. Prethodno je ukućane sa kojima živi poslao napolje, da odu do prodavnice, a onda je, kako se sumnja, koristeći se silom i pretnjom nasrnuo na kćer i silovao je – kaže izvor za medije. 

Uplašena devojka je smogla snage da progovori tek šest meseci posle drugog silovanja, u februaru prošle godine. U avgustu je otišla do majke koja živi u mestu Pećinci, kod Sremske Mitrovice, i ispričala joj šta joj se desilo.

DNK analiza otkrila monstruma

Majka je odmah odvela ćerku u Dom zdravlja u Sremskoj Mitrovici, gde je ginekološkim pregledom utvrđeno da je u poodmakloj trudnoći.

Obaveštena je i niška Kriminalistička policija koja je blagovremeno reagovala i odmah započela postupak.

Ipak, budući da je, prema nezvaničnim saznanjima, Nišlija negirao delo, a da nije bilo svedoka, iskusni niški kriminalistički inspektori su inicirali DNK analizu koju je Više javno tužilaštvo u Nišu naložilo odmah po rođenju bebe, u decembru prošle godine.

Čim su se stekli uslovi, uzet je biološki materijal i DNK analiza je urađena.

Rezultati su potvrdili sav užas na koji se sumnjalo: da je Nišlija otac i svoje ćerke i njene ćerke!

– Nesporno je da je DNK srodnika sličan. Ali postoji jasna razlika između prvog stepena srodstva i daljeg srodstva. Odnosno, otac je sa ćerkom u prvom stepenu srodstva, a ako je otac i njenog deteta biće i s njim u prvom stepenu srodstva. Ako nije otac ćerkinog deteta, videće se na osnovu DNK analize da su u srodstvu, ali u tom slučaju u daljem srodstvu – objasnio je jedan stručnjak za DNK analizu.

Nakon što je DNK analiza pokazala da je osumnjičeni u prvom stepenu srodstva i sa svojom ćerkom i sa njenom ćerkom, stavljene su mu lisice na ruke i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno mu je policijsko zadržavanje.

Nakon hapšenja branio se ćutanjem

Nakon hapšenja, na saslušanju u tužilaštvu osumjničeni se branio ćutanjem.

Po predlogu tužilaštva, Viši sud u Nišu mu je odredio pritvor radi sprečavanja uticaja na svedoke, zbog okolnosti da bi u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti krivično delo, kao i činjenice da je za navedeno krivično delo propisana kazna zatvora preko 10 godina, a njegovo izvršenje je uznemirilo javnost.

Ćerka sa bebom smeštena u Sigurnu kuću

Odmah nakon što je ispričala kakvom užasu je bila izložena prilikom boravka u očevoj kući, ćerka se više nije vraćala u Niš i sa ocem nije imala kontakte.

Prema nezvaničnim saznanjima, ona je sa bebom bila smeštena u jednoj sigurnoj kući.

IzvorSrbija Danas/Blic

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram