Uhvatila ljubavnika da je vara, pa POZVALA MUŽA da ga prebije! Švalerska afera iz Kragujevca o kojoj je brujala Srbija: Mužu rekla samo jedno, ON DOLETEO KAO FURIJA

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Pre dve godine u Kragujevcu pričalo se švalerskoj aferi, čiji su akteri zbog diskrecije u medijima ostali anonimni, ali je priča o njima odjeknula regionom kao da je filmska.

Kako su tada pisali mediji, u ljubavnom trouglu (koji je navodno pukao zbog četvrte osobe) koji su sačinjavali neimenovana žena, njen suprug i ljubavnik, stradali su zubi, šake, bilo je masnica, a sve se završilo krivičnom prijavom i brukom koja je ostala i godinama nakon skandala.

Naime, i danas se Kragujevčani sa nevericom prisećaju svih detalja iz nesvakidašnje afere u naselju Pivara. Medicinska sestra, rodom iz Bosne, koja se udala u Kragujevcu, možemo reći glavni je lik ove priče.

Saznala da je ljubavnik vara pa napravila haos

Ona je pozvala ljubavnika da dođe kod nje u stan dok joj je suprug bio odsutan. A onda je saznala da je ljubavnik „vara“ sa drugom ženom. To je, teško podnela, pa je pozvala svog drugog ljubavnika da dođe i prebije nevernog narodski rečeno – prvog švalera!

– Na njegovu sreću on nije čuo telefon, zato što je bio u kafani – govorio je izvor iz policije koji je radio na ovom slučaju.

Onda je žena pozvala svog supruga i rekla da se u kući nalazi lopov! Kada je muž stigao nastao je haos. Suprug je zadobio snažan udarac pesnicom u glavu, zbog čega mu je zatvoreno oko i ostala mu je ogromna masnica, preneo je „Kurir“.

Ljubavnik izvukao deblji kraj

Međutim, muž je onda uzvratio i tako prebio ljubavnika da mu je izbio četiri zuba, a sebi u tuči polomio šaku. U trenutku kada je stigla policija oni su se još makljali. Svi su privedeni, a suprugu i njegovom ocu policija je privremeno oduzela oružje.

Brak se raspao, a po svemu sudeći usledio je dug i neprijatan sudski spor.

Izvor Blic

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *