ZBOGOM PROTEZAMA: Otkriveno kako da vam za samo 9 nedelja izrastu novi zubi!

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

 

Otkriće dr. Jeremy Maoa sa Columbia University, po svemu sudeći, nova je senzacija i revolucionarno otkriće u medicini, a posebno u stomatologiji. On je nedavno objavio rezultate svoga istraživanja za regeneraciju zuba.

Otkrio je nešto neverovatno…

Uz pomoć skele za zube koja sadrži matične ćelije iz organizma, koristio je svoju DNK i uspeo regenerisati nove zube, piše “Aura”.

Uz pomoć matičnih ćelija dr. Maoa iz SAD-a tvrdi da će novi zubi narasti za svega – 45 dana!

Ovo otkriće moderne tehnologije obećava svetlu budućnost u stomatologiji i čovečanstvo uopšte. Moderna tehnologija i metoda dr. Maoa daje šansu da se u usnoj šupljini ponovo razviju i izrastu novi zubi i to u roku od devet nedelja.

– Obnavljanje izvađenih zuba traje tačno devet nedelja. Uređaj – skela za zube sa matičnim ćelijama treba da bude postavljen na područja gde nema zuba. U prvoj fazi organizam će se navikavati, nakon toga prihvatiti ćelije, a potom i regenerisati koren zuba.

 

Jednostavno rečeno, matične ćelije iz vašeg tela se koriste za zamenu nedostajućih zuba. Zatim, zub postaje jedno sa okolnim tkivom. To je tako jednostavno. To će poboljšati proces regeneracije i to će uzrokovati prilično brz oporavak – objašnjava dr. Jeremy Maoa sa Columbia University.

Izvor: aura

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram