4 ODRASLA MUŠKARCA JEDVA DRŽE NEMAN IZ GRUŽANSKOG JEZERA! Dragan ovako prevario grdosiju, soma kapitalca od 2,15 i 90 kila! VIDEO

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

KRAGUJEVAC – Neverovatan primerak soma kapitalca ulovljen je na Gružanskom jezeru kod Knića.

Ribolovac Dragan uspeo je uz mamac od žive ribe da namami pravog vodenog gorostasa na svoju udicu. Prava borba da iz vode izvuku soma na čamac potrajala je skoro čitav sat, a u pomoć mu je priskočio i kolega ribolovac Ivan Milovanović.

– Odmah sam na štapu osetio da je u pitanju krupna riba, al kad smo krenuli da izvlačimo ostali smo iznenađeni. Prava muka bila je toliki primerak izbaciti iz vode na čamac. Bilo je povuci-potegni, ali smo na kraju ipak uspeli, rekao je za RINU Dragan Milutinović.

Kada su ga izvukli, tek tada su mogli da vide koliko je zapravo ogromna riba koju je ovaj ribolovac upecao. A kada su soma kapitalca stavili na vagu, opet su doživeli iznenadđenje.

– Dug je dva metra i 15 centimetara, a težak 90 kilograma. Stavrno veliki i kapitalni primerak, za koji morate imati stvarno veliku sreću da vam dođe na udicu. Ja pecam preko dvadeset godina, a ovo je do sada njaveći ulov u mojoj karijeri, dodao je Dragan.

Dragan u Gružanskom jezeru upecao pravu grdosiju

Gružansko jezero kod Knića poznato je po velikim, kapitalnim primercima ribe, ali ipak jako teško ih je uloviti i zadržati na štapu.

Kurir.rs/RINA

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram