Specijalna novogodišnja ponuda: Ponuda za oglašavanje na sajtu www.kragujevcani.rs

Reklamiranje na sajtu Kragujevčani

Imate kvalitetan proizvod ili uslugu, vredno radite sa ciljem da unapredite Vaše poslovanje ali sve to Vam ne daje željeni rezultat.

Broj novih klijenata koji koristi Vaše usluge se ne povećava a Vi shvatate da Vam je potreban kvalitetan marketing.

Kvalitetan marketing može unaprediti Vaše poslovanje ali vrlo brzo shvatate da budžet kojim raspolažete nije dovoljan za kvalitetnu reklamu i bojite se da Vam se uloženi novac neće vratiti.

Dragi naši uverite se u odličnu ponudu koju smo spremili za Vas

Zašto se reklamirati na internetu?

1. Zato što ulaganje u reklamu na internetu koja postiže dobre rezultate predstavlja investiciju visoke ekonomičnosti. Reklama na internetu je finansijski mnogo povoljnija od reklama na ostalim medijima (TV, radio, časopisima…).

2. Zato što internet reklama ima veliku efikasnost zbog načina na koji se plasira auditorijumu. Reklama u obliku banera (sličice određenih dimenzija) prisutna je pred očima posetioca internet strane na najupadljivijoj poziciji.

Nakon sto ste se opredelili za rotacioni ili sponzorski baner ostaje da izaberete stranu na kojoj ce se prikazivati vas baner, zatim poziciju i shodno tome dimenzije banera. Prikaz ovih mogucnosti vam dajemo na slikama ispod. Vas baner cemo postaviti na zeljenu poziciju nakon sto nam ga dostavite mailom na adresu office@kragujevcani.rs

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share via
Copy link