UHAPŠENA POLICAJKA SA S*KS SNIMKA KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU! Cena usluge bila i 1.000 €?! LISICE ŠKLJOCNULE NA RADNOM MESTU (FOTO)

Policajka (27) koja se nalazi na seks snimku koji je nedavno šokirao javnost uhapšena je na radnom mestu, saznaje Kurir!

Pre dva meseca, podsetimo, pojavio se snimak na kome se vidi mlada policajka koja oralno zadovoljava kolegu u toaletu policijske stanice, a MUP je nakon toga pokrenuo istragu.

Policajka, koja je rodom sa juga Srbije, uhapšena je prema saznanjima Kurira juče u stanici saobraćajne policije u kojoj je zaposlena, a na saslušanju se navodno branila ćutanjem.

Takođe, prema našim saznanjima, uhapšena je i jedna njena poznanica, koja je na saslušanju priznala da se bavi prostitucijom i navodno je otkrila i za koga radi.

Iako se isprva verovalo da je i druga uhapšena devojka pripadnica MUP to se ispostavilo kao netačno. Tokom istrage, međutim, otkriveno je da je na računu često imala transakcije od po 1.000 evra.

U međuvremenu se pojavilo još nekoliko snimaka na kojima se vide uhapšene devojke. Na jednom od snimaka, koji je dostavljen našoj redakciji, između ostalog, vide se njih dve tokom sado-mazo seksa.

Uhapšene devojke navodno su se često družile sa učesnicima rijalitija i poznatim ličnostima.

(Kurir.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share via
Copy link