Marija Šerifović ulaže 200.000 evra u biznis: Otvara dve poslastičarnice zajedno sa majkom

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Pevačica Marija Šerifović navodno je rešila je da uloži 200.000 evra u porodični biznis i pomogne majci Verici da posao s kolačima, koji joj je odlično išao, a onda propao zbog korone, vrati u prestonicu.

Naime, Verica je morala da zatvori radnju u Beogradu i preseli je u Kragujevac, a ćerka sada želi da joj obezbedi nove lokale i ponovo pokrene posao s kolačima.

– Šerifovićka majci pomaže da obnovi biznis, kupuje joj dva lokala u Beogradu za pokretanje posla s kolačima – priča izvor blizak poznatoj majci i ćerki za Kurir.

– Marija je krila od majke da je razgledala lokale, planira na dve lokacije da kupi prostor, a sve će je koštati oko 200.000 evra, zajedno sa opremom koja se kupuje za proizvodnju. Inače, Verica je prvo zbog korone zatvorila radnju u Beogradu, odnosno, preselila je u Kragujevac, ali je, kako je nedavno otkrila, i taj lokal morala privremeno da zatvori zbog krize koja je zavladala, piše pomenuti portal.

Naravno da poskupljenje utiče na sve, ali ja sam svoju poslastičarnicu zatvorila. Za vreme korone smo svi osetili krizu što se tiče tih malih preduzeća, pa je to, naravno, sačekalo i mene. Jednostavno se nije više isplatilo da se to drži. Nisam ja jedina, šta je, tu je – rekla je pevačica da je na neko vreme morala da odustane zbog svog privatnog biznisa, te istakla da se nada da će ponovo biti preduzetnica kad se steknu uslovi za to.

– Možda na proleće, ne znam. Sve zavisi od situacije. Verovatno bih opet otvorila poslastičarnicu, u tome stvarno uživam – zaključila je Šerifovićeva.

(Telegraf.rs)

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram