Radno vreme kragujevačkih ustanova za Dan primirja

Povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu, 11. novembra, većina ustanova, institucija i firmi sutra neće raditi, dok će u pojedinima biti organizovana dežurstva. 

Dom zdravlja     

Kovid ambulanta Doma zdravlja u ATD-u sutra će raditi od 7 do 17 časova.

Dom zdravlja Kragujevac će zbog praznika organizovati dežurstvo i u Zdravstvenoj stanici broj 4, u službama opšte medicine i za zdravstvenu zaštitu školske dece i omladine, sutra od 7 do 20 časova. Isto radno vreme imaće Služba za zdravstvenu zaštitu predškolske dece, koja se nalazi u centralnom punktu u krugu Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac i Služba kućnog lečenja. Služba polivalentne patronaže radiće od 7 do 14:00 časova.

Ambulanta u Stragarima radiće od 7 do 12 časova, a od 12 do 14:00 časova na terenu.

Apoteka Kragujevac

U kragujevačkim apotekama sutra će biti organizovana dežurstva, a jedino će Apoteka “Bubanj” raditi uobičajeno 24:00. Apoteke “29. novembar” i “1.maj” radiće od 8 do 20 časova, “Avala”, “Stanovo” i “Đurđevdan” od 8 do 15 časova, “Batočina”, “Rača”, “Knić”, “Gruža” i “Lapovo” od 8 do 13 časova, a “Topola” i “Šatornja” od 8 do 12 časova.

JKP “Šumadija” – parking, javni prevoz i pijace

Parking

Parkiranje se neće naplaćivati sutra na opštim i posebnim parkiralištima. To ne važi i za Parking garažu u ulici Kneza Miloša, koja će raditi 24 časa i gde će se naplaćivati parkiranje.

Javni prevoz

Autobusi javnog gradskog i prigradskog prevoza zbog praznika će sutra saobraćati po redu vožnje za nedelju i državni praznik.

Pijace

Pijace će sutra raditi po uobičajenom radnom vremenu. Šarena pijaca od 8 do 16 časova, Zelena pijaca “Aerodrom” od 6 do 20 časova, a ostale pijace (Bresnica, Bubanj, Erdoglija, Stanovo) radiće od 6 do 16 časova.

Pošta Kragujevac

Zbog praznika neće raditi ni pošte u Kragujevcu, osim dežrnih u Šoping centru “Big Fashion Kragujevac” i “Roda centru”. Pošta u Šoping centru “Big Fashion Kragujevac” sutra će raditi od 10 do 20 časova. Pošta u “Roda centru” sutra će raditi od 8 do 20 časova.

Šoping centar “Big Fashion Kragujevac”

Šoping centar “Big Fashion Kragujevac” sutra će raditi uobičajeno od 10 do 22 časa.

Narodna biblioteka „Vuk Karadžić“

Biblioteka sutra neće raditi.

Izvor i foto: Glas Šumadije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share via
Copy link