ISPOVEST MODERNE SRPSKE POPADIJE: Vozi, nosi trenerku, a s popom se upoznala kad je tresla krpu kroz prozor na Karaburmi (VIDEO)

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

KRAGUJEVAC – Ivana Popović je mlada i moderna srpska popadija koja vozi auto, oblači se kao i sve mlade i moderne žene u Srbiji, ima troje dece – ćerku i dva sina, i supruga je sveštenika – oca Predraga Popovića, poznatog kao vrlo aktivnog na društvenim mrežama i po nesvakidašnjim besedama koje plene pažnju vernika.

Pošto otac Predrag s vremena na vreme otkrije i po koji detalj iz porodičnog života, njegovi parohijani želeli su da čuju nešto i od njegove supruge, popadije Ivane, pa je pristala da u kameru opiše kako se živi u njihovoj kući.

poznali smo se kao studenti, i kao što već znate, kad sam tresla krpu kroz prozor u studentskom domu na Karaburmi – rekla je Ivana dodajući da su se prvi put videli tako što je ona bila u jednoj sobi a Predrag u drugoj pošto je svratio u posetu svojim koleginicama.

Venčali su se, rodila se Teodora a onda i mali Pera, u sedmom mesecu trudnoće, sa kilogram i 400, koji je potom kao i svako prevremeno rođeno dete imao brojnih problema, a onda i Pavle za kog su rekli da plod nije živ i poslala me na kiretažu. Zahvaljujući Svetoj Petki i molitvama, Pavle se rodio živ i zdrav.

Popadija kaže da je osetila da će biti zajedno i u budućnosti još kad su bili samo momak i devojka. Inače, selili su se čak 14 puta dok nisu dobili svoju parohiju. Najmlađi Pavle najviše od svih voli da vozi traktor, sve zna gde šta stoji i voli da ide u voćnjak, i voli kućne poslove. Petar je fudbaler, mama ga vozi na treninge već 9 godina, a fudbal ne volim.

Ko bi rekao da ću se ja toliko žrtvovati za fudbal a čak ga i ne volim – dodala je.

Ćerka Teodora je preslikani otac Predrag, prepuna je talenata i „uvek je još“, nešto novo, ali konačno je pronašla sebe u hemiji.

Ivana je ispričala da su u braku 20 godina, kao i da ga podržava mnogo sveštenika, ali ima i onih kojima se taj način ne dopada.

Gajili su maline a sad imaju plantažu borovnica.

Izvor: Kurir /Youtube

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram