„MRZELA SAM JE JER IMA OBE RUKE!“ Dea Đurđević o teškoj borbi tokom oporavka – Plašila sam se svoje PSIHE

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Nije joj bilo lako!

Voditeljka Dea Đurđević gostujući u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“ u svojoj iskrenoj ispovesti ispričala je koliko joj je bilo teško i kakve su joj kako misli tako i snovi dolazili tokom oporavka u bolnici nakon saobraćajne nesreće.

Prisetila se da je u jednom momentu bila pomalo „ljubomorna“ na medicinsku sestru koja je lečila jer je imala obe ruke.

Bilo je momenata da mrzim ljude koji imaju obe funkcionalne ruke. Meni dođe recimo medicinska sestra da mi pomogne, ja sam bila na morfijumu i sve me boli i ona da mi pojača malo morfijum ili da mi da neki drugi lek, ja je gledam sa mržnjom – ispričala je Dea.

Voditeljka ne krije da joj je kroz glavu prolazilo pitanje „Zašto ja, a ne ona?“

– Ja sam se njoj posle izvinila jer prosto nije fer, ona vodi računa o mom životu, a ja joj se mrštim. Ja sam se onda pitala zašto ja, ne zašto ne ona, nego zašto ja. Ali onda kad prestaneš da pitaš shvatiš, valjda zato što mogu da podnesem, ne znam… – otkrila je iskreno Dea Đurđević i dodala:

– Poenta je kako sve to preživiš i šta naučiš.

Tokom emisije Dea je pomenula i da je odmah posle nezgode tražila pomoć psihijatra.

Plašila sam se svoje psihe. Tražila sam psihijatra odmah. Doktorka Zvezdana je bila tu i sada je tu, ali se sada viđamo u kafiću. Sad smo zamenile bolničko lečenje druženjem. Mnogo mi je pomogla. Ona me je naučila da u snu kažem ovo je san. Neverovatno. Ja sam sanjala da ležim isto, sve isto, tu mi je ruka i ljudi mi pritrčavaju u pomoć, ali pritrčavaju mi moji prijatelji i moja porodica i ko god mi pritrči njega udari autobus. To je bilo jezivo – ispričala je Dea u pomenutoj emisiji.

Dea danas drži tribine o bezbednosti u saobraćaju i sada iz svog ličnog iskustva govori ljudima šta treba da rade.

– Ja znam da ne možete da pomognete nekome ko je imao saobraćajnu nezogodu, ali samo oči da vam vidi, da nije sam. Ja sam se u jednom momentu uplašila jer je to bila jaka bol osećaš slabost i samo sam pomislila bože neću valjda umerti ovde ovako sama, je l moguće da mi niko neće prići, da nikome neću moći nešto da kažem barem pre nego što umrem. To je prvi i poslednji put kada sam pomislila da ću da umrem – istakla je Dea i dodala:

– Taj kontakt i razgovor je jako važan, on je važan i posle. Vaši prijatelji ne mogu vama u svakom momentu da pomognu ali samo saznanje da su tu i da veruju u vas i da možete da podelite meni je sasvim odovljno. I mislim da je to ključna stvar. Nije čovek rođen da bude sam.

Izvor Srbija Danas/Blic

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

2 thoughts on “„MRZELA SAM JE JER IMA OBE RUKE!“ Dea Đurđević o teškoj borbi tokom oporavka – Plašila sam se svoje PSIHE

  1. Pozdrav svima, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Naomi Samuel, imam 40 godina, udala sam se sa 31, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno do kraja života. Nakon godinu dana braka moj muž je postao tako čudan i stvarno ne razumijem što se događa, spakiran je od kuće drugoj ženi, volim ga toliko da ga ne sanjam da ću ga izgubiti, dajem sve od sebe da osiguram svoju muž mi se vraća, ali sve bez pomoći, plače i plače tražeći pomoć, razgovarala sam o tome s njegovom obitelji, ali nisam dobila odgovor. Stoga mi je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala pomoći. Ispričala mi je o čovjeku po imenu dr. Apata, rekla mi je da je on jako velik čovjek i pravi muškarac kojem se može vjerovati i da nema nikakve veze s ljubavnim problemima koje ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao bezbrojnim ljudima u ponovnoj izgradnji njihovog odnosa. Bio sam stvarno uvjeren, brzo sam kontaktirao njegovu e-mail adresu, drapata4@gmail.com ili njegov WhatsApp / viber s tim brojem (+66 81 302 8552). Objašnjavam mu sve svoje probleme, on mi je rekao da se ne moram brinuti da će svi moji problemi biti odmah riješeni. Rekao mi je što da radim da vratim muža, i ja sam to rekla, rekao je da će se moj muž vratiti nakon 3 dana i početi prositi, i to se stvarno dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, to je tako nevjerojatno. Slava našeg odnosa s Bogom sada je vrlo bliska i oboje živimo sretno do kraja života. Ako naiđete na sličan problem, odmah ga kontaktirajte i riješite problem jednom zauvijek. I ja sam živi svjedok

  2. Bila sam povrijeđena i slomljena kada se prije 7 mjeseci dogodio veliki problem u mom braku, između mene i mog muža. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da više nikada ne želi biti sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu da prođemo kroz mnogo boli. Pokušao sam sve moguće načine da ga vratim, nakon mnogo moljakanja, ali sve bezuspješno. I potvrdio je da je donio odluku i da me više nikada ne želi vidjeti. I tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Dakle, objasnila sam mu sve stvari, a on mi je rekao da je jedini način da vratim muža da odem kod čarobnjaka radi čarolije, jer je i njemu stvarno djelovala. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao adresu e-pošte čarača kojeg je posjetio. (drapata4@gmail.com) I tako sam sljedećeg jutra poslala mail na adresu koju mi ​​je dao, a čarobnjak me uvjerio da ću za tri dana dobiti muža. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je on razgovarao sa mnom i rekao mi sve što trebam učiniti. Onda me dva dana, tako iznenađujuće, nazvao moj muž koji me nije nazvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna!! Tako se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i za bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza postala jača nego prije, uz pomoć kotača. Stoga ću vam savjetovati, ako imate problema, obratite se DR APATI, možete ga dobiti i na gmail: (drapata4@gmail.com) ili putem whatsappa ili vibera na: (+66 81 302 8552).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram