DEJAN SAZNAO DA BOLUJE NA DAN ROĐENJA ĆERKE: Ocu troje dece karcinom pluća metastazirao na mozak

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Dejan Jovanović je otac troje dece. Zbog simptoma otežanog kretanja i bola u vratnom delu kičme i desnoj ruci javio se u KBC Kragujevac početkom prethodne godine kako bi saznao uzrok svog stanja.

Zbog jako specifičnih simptoma bolesti koja se teško otkriva, pogrešno je lečen za bolove u kičmi kod fizijatara i ortopeda. Tek je nedavno, nakon što je u jednoj privatnoj bolnici snimio kičmu, saznao da boluje od karcinoma pluća u poodmakloj fazi sa metastazama na mozgu (njih preko 17), i nakon pregleda neurologa u Kragujevcu zaključeno je da mu ovde dostupne terapije ne mogu pomoći, i da je jedino rešenje lečenje na jednoj klinici u inostranstvu.

Kako bi Dejan pobedio opaku bolest potrebno je da mu svi pomognemo svojim donacijama jer je terapija koja mu je potrebna jako skupa. Sredstva su mu potrebna za lečenje u inostranstvu.

Na Dejanov račun nedavno je leglo milion dinara. Novac je uplatila porodica Đurđević, prebacivši novac sa računa jednog na račun drugog korisnika.

– Uradili smo nešto što verujem da bi uradio svako od nas. Ovaj novac nije naš, ovaj novac ste uplaćivali svi vi i drugi dobri humani ljudi. Ovo je bila naša dužnost – napisao je Gavrilov otac dodajući da mu je žao što doprinos ne može biti veći.

Prema saznanjima, Dejan je saznao za opaku bolest onoga dana kada je dobio ćerkicu.

Za Dejanov život! Budimo humani!

Pomozimo Dejanu!

SMS: 1292 na 3030

DINARSKI RAČUN: 160-6000001421460-80

DEVIZNI RAČUN: 160-6000001422052-50

IBAN: RS35160600000142205250

SWIFT/ BIC: DBDBRSBG

Izvor Kurir

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.