„Bomba mi je pala kod nogu, policajci se šokirali“: Priča mladića koji je upecao punu kesu oružja u Kragujevcu

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Mladić M. V. je pecajući magnetom na Šumaričkom jezeru u Kragujevcu „ulovio“ kesu punu oružja. On je tog dana otišao na jezero oko 13 sati i zabacio štap sa magnetom. Tada je naišao na neverovatan „ulov“.
Izvukao sam kesu u kojoj nisam znao šta se nalazi, ali kako sam je privlačio ka sebi, iz nje je ispala bomba i pala mi pored nogu, baš sam se uplašio. Pored bombe u kesi se još nalazio pištolj, šaržer i oko sto metaka – objašnjava mladić.
On ističe da je odmah pozvao policiju, nakon čega im je ispričao ceo događaj.

Policija se šokirala. Rekli su da se odmah udaljim od bombe, a nakon pola sata su stigli sa deminerima. Sačekao sam ih sa prolaznikom koji je bio pored mene sve vreme do njihovog dolaska – kaže mladić.

Naime, on je počeo da peca magnetom pre šest meseci, kako kaže, to radi iz radoznalosti i zabave.

Svašta sam nalazio. Ni sam ne znam količinu gvožđa koju sam pronašao na ovaj način, čak sam uspeo da izvučem i sidro – govori M.V.

On objašnjava da je do sada pronalazio mnoštvo metaka, motora koji su mogli da se upotrebe, ogromne količine gvožđa, ali da mu je ovo najdraži i najvredniji ulov.

Obradovao sam se što sam ovo sve našao, video sam na internetu da ljudi svašta nalaze i imao sam želju da i ja nađem nešto vredno, što se i dogodilo – zaključuje mladić.

Izvor Telegraf

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.