Gradonačelnik Nikola Dašić uneo badnjak u zgradu Gradske uprave

Spread the love

Tradicionalno na Badnji dan, u susret najlepšem hrišćanskom prazniku, Božiću, gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić uneo je badnjak u zgradu Gradske uprave.  U prisustvu članova Gradskog veća i načelnika uprava, gradonačelnik Dašić je badnjak uneo sa predsednikom Skupštine grada Miroslavom Petrašinovićem i zamenikom Ivicom Momčilovićem. Svojim saradnicima i svim građanima, pored zdravlja i porodične sreće, poželeo je da nastave da rade i ostvaruju još bolje rezultate.

U godini pred nama veliki su izazovi za lokalnu administarciju. Moramo da budemo brzi i efikasni ne bismo li ostvarili sve investicije koje nam omogućava Vlada RS sa predsednikom Republike. Tu, pre svega, mislim na planirane bitne i razvojne strateške projekte, rekao je gradonačelnik Nikola Dašić. Iako smo efikasnost podigli na mnogo viši nivo, radom u godini pred nama to moramo da činimo i dalje. Javni posao koji radimo, profesionalno ili kroz javnu funkciju, za grad i interese građana, veoma je bitan i zahteva visok stepen odgovornosti, istakao je gradonačelnik Dašić i svojim saradnicima i svim građanima poželeo da praznične dane provedu u miru i radosti sa svojim porodicama.

Nadam se da ćemo sledeći Božić svi zajedno dočekati bez maski i da ćemo se vratiti nekom normalnom životu i funkcionisanju. Ono što je obeležilo prethodne dve godine su bili veliki izazov za celi svet pa i za nas. Mislim da ćemo se i kao društvo i kao pojedinci izboriti sa time, poručio je gradonačelnik Dašić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *