Đoković u PRITVORU! Čuvaju ga policajci i niko ne može kod njega

Spread the love

Novak Đoković trenutno je smešten u sobi na aerodromu u Melburnu i kod njega ne može niko da uđe!

Ovu informaciju je u razgovoru za B92 potvrdio otac najboljeg tenisera sveta Srđan Đoković, a ispred svojevrsnog pritvora su i dvojica policajaca koji čuvaju najboljeg tenisera sveta.

Đoković je danas sleteo u Australiju u koju još uvek ne može da zvanično uđe zbog papiroloških problema, a sve vezano za stroge kovid mere u toj zemlji.

Novak se uputio ka Melburnu gde bi trebalo da učestvuje na Australijan openu od kog je dobio medicinsko izuzeće, ali prema pisanju australijskih vlasti neko iz Novakovog tima nema odgovarajući zahtev za vizu, takav da sa izuzećem može da uđe u Australiju.

Komunikacija između organizatora grend slema i državnih organa je veoma loša, te se praktično koristi svaka prilika da se ospori papir koji Novak Đoković ima da bi ušao u Australiju.

Najbolji teniser sveta je po sletanju iz Dubaija već nekoliko sati na aerodromu i nije poznato kada će ući u zemlju, dok se pominje i deportovanje.

Kako je tekao Novakov dolazak u Australiju:

– Novak sleće u 23:15 po australijskom vremenu

– Prvobitno mu ne dozvoljavaju da napusti avion

– Oglašava se ministarka sporta sa tvrdnjom da mu neće odobriti ulazak

– Novak ostaje zaglavljen u carinskom prostoru

– Posle više od dva sata čekanja, sledi razgovor sa vlastima

Đoković je imao vizu sa kojom ne može da uđe kao nevakcinisan sa medicinskim izuzećem. Sa granice su zvali vladu Viktorije da odobri ulazak Đokoviću i oni su to odbili. Sada se čeka da Đoković podnese novi zahtev i to formalno reši, kako bi mogao da uđe u Australiju, a ovu informaciju je doneo novinar australijskog magazina „The age“, Pol Sakal.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.