PRIČA O BOŽIDARU BATIĆU ŠOKIRALA SRBIJU! Neni su na račun legle velike pare – a ono što je usledilo ostaviće vas bez daha (FOTO)

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Jedan preduzetnik sa leve obale Dunava u oči praznika je odlučio da nagradi svoje zaposlene, ali prilikom uplate novca nije stavio svoje ime, već simbolično Božidar Batić.

Ovu toplu priču o ljudskosti, časti i poštenju, kako „Božidara Batića“ tako i jedne od njegovih radnica, na svom Fejsbuk profilu podelila je Borčanka, Nena Lovre, akter događaja koji je razgalio srca velikog broja ljudi na društvenim mrežama.

Kada je „Božidar“ uplatio novac kod Nene, devojka koja radi kod njega, kontaktirala je banku, sa rečima kako želi da vrati novac onome ko joj je uplatio, ne znajući o kome se radi, pošto, kako je rekla, ne želi nekome da uzima novac, greškom uplaćen na njen račun.

Objavu vam prenosimo u celosti:

Pre par dana dođe komšija da uplati neka sredstva na račun, ja pomalo začuđena imenom na uplatnicama , jer znam kako se zove, ali „kontam“, možda ga neko zamolio za uslugu, pa ne komentarišem.

Dan posle, jave mi iz platne institucije da je po nekoj uplatnici novac vraćen i da nemaju pojma zašto. Naravno kontaktiram komšiju, dođe juče i ispriča mi, po meni, pravu novodišnju priču koju delim sa vama. On je vlasnik male firme, posluje dosta uspešno, pa je odlučio da svoje zaposlene obraduje za Novu Godinu i Božić i otuda ono BOŽIDAR BATIĆ, namerno nije napisao Božić Bata, da ne bude baš očigledno.

Problem je nastao jer je devojka, čiji je nalog vraćen, kad je dobila poruku da su joj „legla“ sredstva, nazvala banku i insistirala da vrate pošto ona ni od kakvog Batića ne očekuje uplatu i to je sigurno greška i glupo joj je da neko, ko verovatno očekuje uplatu, bude uskraćen sad pred praznike.

Rešili smo problem, sve zaposlene je ipak obradovao „gazda“ mada taj izraz baš ne voli. „Nisam ja gazda i nisu oni moji radnici, samo rade sa mnom“, rekao mi je i potvrdio da nikad nisu SVI ISTI, koliko god da se koristi ta floskula. Ostavio mi je stari nalog, treba mi za arhivu, a čokolada Najbolje želje „ušuškana“ ispod, je nešto, što se njemu podrazumeva. Jer on je Božić Bata.

Izvor Srbija Danas/Kurir

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram