Malim herojima uručeni novogodišnji paketići

Spread the love

Našim najmlađim sugrađanima koji se leče na Pedijatrisjkoj klinici Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac, deci i mladima iz Udruženja za decu sa smetnjama u razvoju „Sveti Vasilije Veliki“ i dece obolele od dijabetesa tokom ove nedelje uručeni su novogodišnji paketići, prikupljeni u humanitarnoj akciji.

Mališane su obradovali volonteri Kancelarije za mlade, predstavnici organizacije “Blythswood Srbija” i udruženja “NURDOR”.

Pored slatkiša, u paketićima su bile igračke, slikovnice, bojice, pribor za ličnu higijenu, kape, rukavce i drugo uz čestitku.

“U susret novogodišnjim i božićnim praznicima želeli smo da naše najmlađe sugrađane obradujemo i ulepšamo im prazniče dane, a posebno one mališane koji predstojeće praznike provode van svojih kuća. Za kraj ove godine želeli smo, da pošaljemo poruku da smo tu i da smo svi deo jedne velike zajednice i da zajedno nesebično delimo novogodišnju čaroliju i radost praznika ali i da smo ponosni na naše male heroje”, kazala je Marija Đoković, koordinatorka Kancelarije za mlade.

Veliku podršku ovoj akciji dali su i “Blythswood Srbija”, Kulturni centar UMUS, Auto centar “Atrium cars”, udruženje “VIBE”, centar rasvete “Mina plus”, kompanija “Yanfeng”, Fakultet inženjerskih nauka Univerziteta u Kragjevcu, ali i brojni građani koji su se ovoj akciji odazbvali u velikom broju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *