”SMS za pivo” u Domu omladine

Spread the love

Asocijacija kućnih i zanatskih pivara centralne Srbije “Kooperativa Arsenal” Vas poziva na događaj u okviru projekta “SMS za pivo”, uz podršku Regionalne agencije za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja i Grada Kragujevca.

Planirana inicijativa ima za cilj da pruži doprinos unapređenju tržišnog pozicioniranja kućnih i zanatskih pivara sa teritorije centralne Srbije.

Događaj ”SMS za pivo” će se održati u petak, 24.12.2021. godine, u prostoru Doma omladine Kragujevac (ul. Branka Radičevića br. 1, u Kragujevcu).

Događaj se sastoji iz dva dela:

–          Konferencijsko – edukativni deo – 14:00h – 16:00h
U okviru konferencijsko – edukativnog dela Stanje i perspektive kućnog i zanatskog pivarstva u Srbiji planirana su panel izlaganja o procesu proizvodnje piva, globalnim trendovima u proizvodnji kućnog i zanatskog piva, stanju i perspektivama zanatskog pivarstva u Srbiji i uspešnim pričama Od kućnog pivara do zanatske pivare.

–          Muzičko – humanitarni deo – 17:00h – 24:00h
U okviru muzičko – humanitarnog dela, će uz bend ‘’Rumble’’ prisutnima biti predstavljeno pivo ‘’Two guns’’, koje je Asocijacija ‘’Kooperativa Arsenal’’ pripremila za ovaj događaj.
Cena piva će, umesto naplaćivanja, biti humanitarni SMS.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *