DEVOJCI SIPALI DROGU U PIĆE U BEOGRADSKOM KAFIĆU? Na društvenim mrežama se pojavile UZNEMIRUJUĆE INFORMACIJE – dvadesetogodišnjakinja opisala jezivo iskustvo

Spread the love

Na društvenoj mreži Instagram ovih dana pojavile su se uznemirujuće infrormacije o devojkama kojima su beogradskim kafićima sipali u piće drogu

Da ovo nije izolovani slučaj potvrđuje i iskustvo jedne dvadesetogodišnjakinje, koja je otkrila da je imala slično iskustvo u kafiću na periferiji Beograda, koje se srećom, završilo bez težih posledica.

JEDAN DŽIN TONIK JE OŠAMUTIO

Devojka je izašla sa drugaricom i drugarom u kafić na periferiji Beograda, kako bi popili piće i izašli u klub. Naručila je džin tonik, dok su ostali uzeli flaširana pića. Prepiska

 Kafić je bio skoro prazan i za šankom su bila dva konobara. Uzela sam džin tonik koji sam često naručivala i nikada mi nije bilo loše od jedne popijene čaše. Nisam primetila ništa sumnjivo u ukusu. Ipak, posle 15 minuta nakon što sam ga popila, osećala sam se ošamućeno, kao da sam popila 10 čaša alkoholnog pića. Što je najstrašnije, to se desilo iznenada, tako da nisam stigla da kažem drugarici i drugu da nešto nije u redu – otkriva ona za Mondo. 

POTPUNO POMRAČENJE SVESTI

Njeni prijatelji su primetili da se čudno ponaša, ali su milisli da je u pitanju to što je „uhvatio“ alkohol, dodaje ona. 

– Seli smo u kola i krenuli u grad, ali se ja nakon toga više ničega ne sećam. Rekli su mi da sam ih u kolima oboje grlila, ljubila, fizički dodirivala. A ja sam u tom trenutku imala potpuno pomračenje svesti. Tada su shvatili da nešto ozbiljno nije u redu i odmah me odvezli kući, gde sam se ja bukvalno onesvestila u krevetu – kaže devojka. 

NEKO DRUGI JE UPRAVLJAO MOJIM TELOM I GLAVOM

Prema njenim rečima, to je bilo jedno od najgorih iskustva u njenom životu, koje se zahvaljući njenim prijateljima nije završilo sa težim posledicama. 

– Sutradan kada sam se probudila, nisam se sećala gotovo ničega. Ispričali su mi kako sam se ponašala i nisam mogla da verujem. Osećaj je jeziv, kao da je neko drugi upravljao mojim telom i glavom. Strašno je izgledalo i njima, koji su se jako uplašilii. Tek nakon tog događaja sam shvatila da sipanje droge u piće nije samo mit i da devojke moraju da paze šta piju, da narućuju piće koje se sipa pred njima i da vode računa jedna o drugoj – kaže ona. 

DRUGARICA IMALA SLIČNO ISKUSTVO

Ona objašnjava da je slično iskustvo imala njena drugarica, kojoj je pozlilo na letovanju u Grčkoj posle jednog popijenog koktela. 

– Tri drugarice i ja smo izašle u kafić koji drže ljudi iz bivše SFRJ i naručile koktel. Svima je koktel bio normalnog ukusa, samo je drugarici Aleksandri njeno piće bilo čudno. Nismo shvatile o čemu se radi i nismo to smatrala važnim. Nakon 15 minuta, rekla je da oseća slabost, da ne može da stoji na nogama i da mora da izađe napolje. Otišle smo sa njom, a ona se bukvalno onesvestila na ležaljci na plaži – priseća se Jelena B.  

Sve vreme je pričala da se čudno oseća, da nije pijana već da joj je neko sigurno sipao nešto u piće.

– Pošto joj se stanje nije popravljalo i nije mogla da ustane, pozvali smo prevoz i odveli je u hotel. Ujutru nam je rekla da se skoro ničega ne seća, da nije mogla da vlada svojim telom i da joj sve izgleda kao san. Sigurna je da joj je neko sipao drogu i od tada uvek traži da se kokteli prave pred njom i drži čašu u rukama. U pravu je, jer nikada ne znate ko se nalazi sa druge strane šanka i radi kao konobar ili ko stoji pored vas u klubu u nosi u džepu takve suspstance, čekajući da okrenete glavu – dodaje sagovornica.

Izvor Srbijdanas /mondo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.