(VIDEO) BAKA PRASE PRIZNAO! Plače i tvrdi: „Bio sam užasan prema Kiki, ali mi je na kraju oprostila“

Spread the love

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, oglasio se večeras na svom Jutjub kanalu povodom samoubistva Kristine Kike Đukić.

Sa suzama u očima ispričao je svoju stranu priče i priznao je da, kada su mu javili da se ubila, pomislio da je on kriv zbog prozivki koje je izneo na njen račun 2019. godine. Kako on tvrdi sa Kikom se rastao u prijateljskim odnosima i ona mu je sve oprostila.

Podsećanja radi, Bogdan Ilić je juče dao izjavu u deljenja za Viskotehnološki kriminal MUP o svim poznatim okolnostima u vezi sa smrću Kristine Đukić, koja je koristila nadimak Kika na društvenim mrežama.

Bogdan Ilić, kolega tragično preminule jutjuberke ranije se oglasio povodom vesti o tragediji.

– Večeras ću reći sve od srca. Za ovo dešavanje sam saznao među prvima, jer su njeni prijatelji mene zvali i rekli mi da će me javno podržati istinom o celom događaju, ali ja sam odbio jer ne želim ja da budem žrtva. Krivo mi je zbog toga što se desilo. Krivo mi je što nisam objavio da smo se pomirili i da smo postali prijatelji. Krivo mi je jer ljudi ne znaju razlog, a upiru prstom, ne daju mrtvima mir i poštovanje da bi skupili nekoliko lajkova, pregleda, šerova i moralnih poena, da bi ispunili svoju želju za osvetom, i to sve na najružniji mogući način – napisao je on.

– Ja neću biti taj koji će objaviti razlog i način njenog dela, koji su mi saopšteni sinoć, da bih probao da „operem“ svoje ime, iz poštovanja prema njoj. Ako to bude razlog zbog kog će neko da me mrzi, to mi je skroz ok – dodao je jutjuber.

Pogledajte video ispovest Bogdana Ilića koji je objavio večeras na svom Jutjub kanalu:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *