Voditeljka RTS nije znala šta je snašlo kada su glumci Nečiste krvi usred emisije pozvali građane na protest

I za ovu subotu su najavljeni protesti zbog usvajanja Zakona o eksproprijaciji i zbog referenduma. Blokirane će biti sve veće ali i manje saobraćajnice širom Srbije. Ovo je vest koja na ovaj ili onaj način nekako dođe kroz medije, kao i poziv da na tim protestima i učestvujete.

Serija Nečista Krv je počela sa svojim emitovanjem prošlog vikenda na RTS-u, a zanimljive uloge su ostvarili mladi glumci Marko Grabež i Nedim Nezirović. Normalno je da glumci dođu na televiziju da ispromovišu svoju seriju i svoje uloge. Tako su u jutarnjem programu, u kraćem intervjuu porazgovarali o seriji, projektu, ulogama. Vodteljka je pozvala sve gledaoce da ih gledamo u subotu u trećoj epizodi, ali oni su pozvali ljude da budu sa njima u subotu i od 14h.

Možete da nas gledate i u subotu od 14h, gde nismo samo Nedim i ja. Mi smo tu samo građani u ulozi, i neće biti dvadesetak ljudi, biće mnogo više. Pozivamo sve građane na protest, na sve mostove Beograda, kao i sve ostale ljude u drugim delovima Srbije – rekao je Marko Grabež u jutarnjem programu RTS. Voditeljka im se zahvalila na gostovanju, a u sebi ko zna šta je mislila.

I tako su Grabež i Nedirović u par minuta postali heroji na društvenim mrežama. Ljudi njihov poziv šeruju sa uzvicima bravo i svaka čast, kao i onim malo pesimističnim to vam je to što ste videli od RTS-a.

Možda na televizijama i nema baš puno prostora za organizatore protesta, ali zato su razni glumci, sportisti i muzičari preneli na sebe ulogu razglasivača, a kad se ovako nešto iznenada desi u programu, realno, bude malo slađe od nekog zvaničnog poziva organizatora.

  • Izvor:
  • Noizz.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share via
Copy link