PEVAČICA BILA GOST IZNENAĐENJA NA VERIDBI KOMŠIJE! Potez Marije Šerifović sve je ostavio bez teksta! (VIDEO)

Spread the love

Pevačica Marija Šerifović objavila je na svom Jutjub kanalu veridbu mladog para, kojoj je i sama prisustvovala.

Naime, Marija je na početku snimka ispričala da ju je prijateljica zamolila da se pojavi i otpeva pesmu na romantičnom događaju, a ono što je nakon toga saznala ju je oduševilo.

Kako je objasnila, srela je momka u garaži svoje zgrade, koji joj je prišao i rekao da je on mladić koji će zaprositi devojku.

– Meni prilazi momak: „Zdravo Marija, ja sam taj i taj, drugarica te je zvala“. Rekoh: „Dobro, pucaj, šta si zamislio“. Ja ga pitam: „Gde se to dešava, aman“. Uglavnom, ispostavlja se da on živi u mojoj zgradi, dva sprata ispod mene. Što znači da ću ja u 20.30 sići u stan dole, doći će moj gitarista Dule Alagić, i da vidimo kako će izgledati ta veridba, ovo će biti zabavno – najavila je Marija.

Kada su momak i devojka ušli u stan i kada je ona shvatila šta se dešava, Marija je izašla pred njih i pitala mladića: „Jesi li ti siguran da ovo želiš“

Par se nasmejao, a dečko je nakon toga zaprosio svoju izabranicu.

Marija im je potom otpevala svoje hitove „11“ i „Pametna i luda“ i poručila paru:

– Obzirom da sam vam pevala veridbu, moram da vam pevam i svadbu. Broj dva, rekla sam, ako neko napravi neko s***e i ako dođe do razvoda, daleko bilo, da opet ja to obeležim. Ja sve radim, ali potrudite se da do toga ne dođe. Ja vam želim puno sreće i ljubavi i da se volite, i ti mali, da voliš onako kako muškarci današnji ne znaju baš da vole – rekla je Marija i oduševila par.

Izvor Informer.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.