Kom delu muškog tela naviše prija ženski dodir? Nije ispod struk!

Muškarci, za razliku od žena, nemaju mnogo erogenih zona. ALI, na njegovom telu postoje čarobne tačke strasti, a ni jedna se ne nalazi ispod struka! Osim bradavice, pupka, prepona i, naravno muškog ponosa, na telu muškarca postoje tačke koje mogu da izazovu erupciju strasti.

Reč je o njegovom vratu koji skriva najjače erogene zone i koji, ako se dodirne, poljubi ili pak gricne na pravi način može da ga u trenu uzbudi.

1. Za poljupce

Želite li da isprobate najstariji trik koji zaista pali, “napadnite” njegov vrat. Nakon poljupca u usne skrenite pogled i krenite prema vratu, tačnije području ispod uha. Poljupci na ovom delu vrlo su strastveni i zavodljivi te se smatraju najmoćnijom erogenom zonom. Poigrajte se s poljupcima i priuštite mu užitak koji podiže granice.

2. Za dodire

Vrhovi jagodica koji polako prelaze preko tela ženama predstavlja pravi užitak. Ali, isti efekt imaju i na muškarcu, posebno da delu vrata. Želite li da isprobate ovaj trik upotrebite maštu i lagano krenite u akciju. Kada zagrlite muškarca i krenete s poljupcima, vrhovima prstiju polako pređite po sredini njegovog vrata i to od potiljka prema dole. Ovaj nežan dodir vrlo je moćan, posebno ako se kombinuje s prvom tačkom.

3. Za grickanje

Nežno grickanje vrlo je strastven čin koji, u žaru seksualnog odnosa spontano ili ciljano koriste mnogi. Ali nežni ugrizi čine čuda na vratu muškarca i zato isprobajte ovu staru dobru tehniku uzburkavanja strasti. Krenite s tačkom 2., potom pređite na tačku 1., a za veliko finale iskoristite zubiće. Završetak vrata i deo ramena nežno uhvatite zubima pa uhvatite kožu tek toliko da to oseti. Užitak koji pruža ovaj na oko beznačajan trik za muškarca je neopisiv. Izvor: Zadovoljna.h

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share via
Copy link