OVO JE UBICA PORODICE ĐOKIĆ Uhapšeni za trostruko ubistvo u Aleksincu je Goranov brat koji je porodicu poznavao ceo život

Spread the love

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić je njihov rođak. Priveden je bliski rođak, brat od tetke ubijenog Gorana Đokića, G. DŽ.

Ubica i žrtve su bili veoma bliski i znali su se celog života, nikada nisu imali međusobnih problema. On je živeo u blizini ubijene porodice.

Kako se saznaje, reč je o bivšem vatrogascu u penziji. Često je prao Goranova kola, pošto on nije imao poverenja u radnike perionice sve zbog sefova koje je držao u automoboilu.

G. DŽ. je, unapred sve isplanirao, pripremio naftu, našao rupu gde će zakopati tela, odveo ih tamo, ubio i zapalio.

Ministar Aleksandar Vulin je danas naglasio i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili deo ovog strašnog i monstruoznog ubistva.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.

Izvor Blic

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.