Javna rasprava o Nacrtu budžeta grada Kragujevca za 2022. godinu od 15. do 25. oktobra

Spread the love

Gradsko veće grada Kragujevca je na sednici održanoj 15. oktobra 2021. godine donela zaključke kojom su utvrđene dinamike javnih rasprava za Nacrt Odluke o izmenama odluke o budžetu grada Kragujevca za 2021. godinu i Nacrt Odluke o budžetu grada Kragujevca za 2022. godinu.

Javna rasprava o Nacrtu Odluke o budžetu grada Kragujevca za 2022. godinu koja se nalazi na zvaničnom sajtu grada Kragujevca, oglasnoj tabli organa Grada i oglasnim tablama svih mesnih zajednica, počinje danas i trajaće do 25. oktobra do 12.00 sati. Pozivaju se sve zainteresovane institucije, organizacije i pojednici da uzmu učešće u javnoj raspravi a svoje primedbe i predloge mogu dostaviti putem imejla javnaraspravabudzet@kg.org.rs i u pisanom obliku ubacivanjem u kutiju za predloge koja se nalazi u holu prizemlja zgrade Gradske uprave, trgo slobode broj 3. Svi predlozi koji u pisanoj formi stignu do 25. Oktobra do 12.00 sati smatraće se blagovremenim. Ukoliko zainteresovana lica žele lično da izvrše uvid u Nacrt Odluke o budžetu grada Kragujevca za 2022. godinu, to mogu učiniti 22. oktobra 2021. godine u sali 105 zgrade Gradske uprave u vremenu od 9 do 12 sati, gde će im ovlašćena lica pružati dodatna pojašnjenja. U sklopu javne rasprave o Nacrtu Odluke o budžetu grada Kragujevca za 2022. godinu, svi zainteresovani mogu popuniti i Upitnik o budžetskim prioritetima grada Kragujevca ko je nalazi na sledećem linku https://forms.gle/xyrfzAvvhfd9jH2z9.

Na osnovu zaključka koji je na današnjoj sednici donelo Gradsko veće, sve zainteresovane institucije, organizacije i pojedinci na isti način, svojim predlozima i sugestijama, mogu uzeti učešće i u Javnoj raspravi o Nacrtu Odluke o izmenama Odluke o budžetu grada Kragujevca za 2021. godinu koja počinje u ponedeljak 18. oktobra i trajaće do 25. oktobra, takođe do 12.00 sati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *