JOVANA SPASILA ĆERKU OD PEDOFILA: Slao joj užasne poruke na Fejsbuku, a nije znao da se dopisuje sa devojčicinom mamom (FOTO)

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ovo u velikoj meri traumatično iskustvo za njenu ćerku Jovana je teško podnela, ne želeći da razmišlja o tome šta bi se desilo da nije na vreme otkrila namere perfidnog predatora

Jovana R. iz Kragujevca, majka 14-godišnje devojčice, pravovremenim reagovanjem na Fejsbuku odbranila je ćerku od pedofila, nakon čega su joj njegovi rođaci navodno pretili tužbom za uvredu časti, kako bi je ućutkali u nameri da ga prijavi nadležnim organima.

Jovana je osujetila D. V. iz sela u okolini Kragujevca, koji nije znao da komunicira sa majkom 14-godišnjakinje.

Foto: Facebook/Stop Pedofiliji SP

– Obratio se mojoj ćerki rečima da bi mu bilo drago da prihvati njegov zahtev za prijateljstvo. „Imaš prelep osmeh“, napisao je u poruci i tražio da mu ne persira. Verujte, nisam imala želudac da se dalje dopisujem s njim, nego sam mu jasno stavila do znanja da se dopisuje s majkom devojčice, na šta je on lukavo odgovorio da mu majka i treba, jer zna da vodim humanitarno udruženje za prikupljanje pomoći ugroženim porodicama. Pokušao je da se izvadi iz situacije rečima da ima višak garderobe i da se izvinjava. Naravno, znala sam da je to laž i da se pravda – priča uznemirena majka za Alo.

Foto: Facebook/Stop Pedofiliji SP

Ovo u velikoj meri traumatično iskustvo za njenu ćerku, Jovana je teško podnela, ne želeći da razmišlja o tome šta bi se desilo da nije na vreme otkrila namere perfidnog predatora.Screenshot-ovi su prosledjeni MUP-u

– Preplavljuju me razna osećanja. Najpre me je obuzeo veliki bes zbog svega, a zatim tuga. Zgrožena sam svime što se desilo. Na momente se menjaju osećanja, osećaj je odvratan. Veliku podršku dobila sam od organizacije „Stop pedofiliji SP“, koja mi je pomogla da se suočim s traumom – kaže ogorčena majka.

Znajući da na društvenim mrežama vrebaju razne opasnosti za maloletnike, Jovana redovno prati aktivnosti svoje ćerke.Majka spasila devojčicu od pedofila

– Sreća je da s ćerkom imam otvoren odnos i da mi je odmah pokazala prepisku, a imam njen Fejsbuk nalog i mejl na svom telefonu, tako da pratim u svakom trenutku s kim komunicira, i ispostavilo se da sam ispravno činila – dodaje ona.

Nakon svega, majka je doživela niz stresnih situacija, koje su prerasle u pravu noćnu moru, zbog kojih se zabrinula za svoju i ćerkinu bezbednost.

Izvor Srbija Danas/Alo

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram