SEVERINA PORUČILA CRNOGORCIMA: Ne dajte da vas neko dira! Tviteraši TRAŽE ZABRANU ULASKA U SRBIJU

Spread the love

Severina Vučković našla se na udaru korisnika društvenih mreža jer je na nastupu koji je održala u Crnoj Gori javno podržala Crnogorce, što je mnogim Srbima zasmetalo. Neki od njih su otišli toliko daleko da su čak predložili i zabranu ulaska Severini u našu zemlju, kao što je to nedavno bio slučaj i s pevačicom Jadrankom Barjaktarović.

Naime, na poslednjem koncertu koji je održala u okviru svoje letnje turneje, a na kom je publici otkrila i da joj je vraćeno dete, ona je u toku pesme posvećene sinu „Rođeno moje“, očigledno, ponesena emocijama, uputila poruku crnogorskom narodu, što je naišlo na oštre kritike pojedinog dela naše javnosti.

Severina Kojić
FOTO: PRINTSCREEN/ TWITTER

– Samo mi se čuvajte, Crnogorci! Nemojte da vas neko dira! – glasno je rekla Severina okupljenim fanovima, što je izazvalo njihovo oduševljenje. Ipak, brojni tviteraši, pretežno iz Srbije, shvatili su ovu poruku u političkom kontekstu, usled napete situacije koja u poslednje vreme vlada između Srbije i Crne Gore.

Severina Kojić
FOTO: PRINTSCREEN/ TWITTER

– Rampa i za nju u Srbiji. Nek peva u Crnoj Gori! Severina koji već, peti put po redu ima nacionalističke ispade prema Srbima, a bila je udata za dva Srbina, plus joj je i sin Srbin! Užas, hajde da pišemo peticiju da joj se zabrani ulazak u Srbiju, kao i Jadranki! Jadranka peva da su Crnogorci jači od Srbije, a Seve da ne sme niko da ih dira, misleći na nas Srbe. U čemu je razlika?! – samo su neki od komentara ogorčenih tviteraša.

Severina Kojić
FOTO: PRINTSCREEN/ TWITTER

Ekipa Kurira pokušala je da stupi u kontakt sa Severininom PR službom, ali nam niko nije odgovorio.

Kurir.rs/A.P.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.