OVO SU RODITELJI JELENE TOMAŠEVIĆ Pevačica ponosna na mamu i tatu, pa pokazala na koga liči brat, a na koga ona (FOTO)

Spread the love

Radi se o skromnim ljudima koji su i pored ćerkine slave nastavili da žive u Kragujevcu

Roditelji Jelene Tomašević, Dragan i Snežana Tomašević skromni su ljudi koji su i pored ćerkine slave nastavili da žive u Kragujevcu, vrlo povučeno. Stav o tome da je skromnost vrlina, a ne mana, kao i da je do cilja moguće doći jedino napornim radom skladni supružnici preneli su na kantautorku i njenog starijeg brata Darka, te danas oboje mogu da se pohvale uspešnim karijerama i privatnim životima.

Porodična okupljanja obavezna su stavka kod Tomaševića, koji vole da su bar jednom nedeljno okruženi decom i unucima. Jelena i Darko se stoga trude da kada god imaju bar malo slobodnog vremena posete roditelje i uživaju u njihovoj pažnji, iskustvu, ali i pričama o nekim prošlim lepšim danima. Često se tada povede razgovor i o tome ko od njih dvoje na koga likom, a na koga karakterno podseća, te Jelena voli da istakne da je tatino dete, dok je Darko mamin sin.

Na osnovu fotografija koje su dospele u medije a na kojima je Jelena u društvu roditelja i brata može se zaključiti da nije bila nimalo pristrasna kada je rekla da više liči na oca, dok brat podseća na majku, glavnu medicinsku sestru neuro- hirurgije u kliničkom centru Kragujevac.

Izvor Alo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.