Patrijarh Pavle predvideo MIGRANTSKU krizu, pa pomenuo status KOSOVA: Albanci će povući neočekivan potez

Spread the love

Monah Jovan Sinđelić je, čuvajući tajne spise, jednom prilikom progovorio o patrijarhovim predskazanjima

Mnoga sveštena lica i monasi imali su prilike da za njegovog života razgovaraju sa pokojnim patrijarhom Pavlom. Međutim, malo kojim ljudima se poveravao kad je reč o budućnosti i događajima koji će nas zadesiti. Neki od njegovih spisa, koji se čuvaju na Kosovu govore o Pavlovom viđenju budućnosti srpskog naroda.

Monah Jovan Sinđelić je, čuvajući tajne spise, jednom prilikom istakao da se među njima mogu naći i reči patrijarha Pavla, koje govore o okončanju sveta, širenju ateizma i modernom stilu života.

Naime, patrijarh je upozorio na to da će u Evropi biti udar na hrišćane, uključujući i katolike. Monah Jovan je, govoreći o tome, napomenuo da naseljavanje islamista u Evropi predstavlja početak tog verskog rata.

Patrijarh Pavle je ostavio precizne spise o tome kako je video dolazak islamista u srce Evrope, a navodno je ostavio i crtež – rute koje će koristiti u svom pohodu.

Te rute se poklapaju sa današnjim putevima kojima se kreću azilanti koji dolaze iz Sirije, Iraka, Avganistana i drugih država gde se dugo godina vodi rat, u želji da nasele zapadnu Evropu. Pretpostavlja se da među njima ima i dosta terorista.

Patrijarh Pavle je, takođe, napomenuo više puta u dokumentu da će Kosovo biti vraćeno Srbiji jer ga iz nekog razloga Albanci više jednostavno neće hteti, a prema rečima monaha Jovana, to je već počelo da se dešava masovnim odlaskom Albanaca sa Kosova.

Na kraju se dodaje i da će Rusija i Srbija napraviti konačnu podelu na Balkanu u vidu teritorija, nakon konačnog sukoba u kojem ćemo završiti na strani pobednika.

Izvor Novosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.