#5 Kragujevac vežba, Javni trening – Jer brine o svom zdravlju!

Spread the love
Borba za jak imuni sistem u doba kada nam je najpotrebniji nastavak se ali da li to radi na pravi način? Odgovor je jednostavljena fizička aktivnost plusa zdrava izbalansirana ishrana dobitna je kombinacija koji projekat sprovodi već četiri godine.
U saradnji sa Sportskim Savezom Kragujevac, Aktivnost Srbije organizuje besplatne treninge. Svako ko se prijavljuje putem našeg sajta ima mogućnosti da trenira. Trening je zakazan za nedelju u 11 sati na sportskim terenima kod SC Iskra ul. Borivoja Petrovića bb.

Bit fizički aktiviran je potpuno jedna od najznačajnijih odluka koja svaka osoba može doneti u cilju unapredjenja socijalnog zdravlja - bez posmatranja kog je pola ili uzrasta! Redovno korišćenje u najrazličitijim oblicima fizičkih aktivnosti (npr. Aktivnosti na radnom mestu ili u školi, tokom slobodnog vremena, javnih poslova ili transporta, rekreativne aktivnosti) direktno je povezano sa pobolaženjem zdravstvenog stanja i pripremanjem zdravstvenih rizika što su pravilna ishrana, prestanak pušenja i umereno konzumacija alkohola.
Nažalost, aktivan životni stil izgleda da upravlja svetskim brojem stanovnika u čitavom svetu. Projekat Aktivnost Srbije podiže svest gradana Srbije na važnost fizičke aktivnosti. Poslednjih godina sve više se priča o zdravoj ishrani i rekreaciji, ali samo 5% građevine do stvarnog upravljanja. Stručni tim Aktivnije Srbije sastavljen je od: doktora sportskih nauka, specijalista sportske medicine, nutricionista, profesora sporta, sportskih psihologa, fitnesa i joga instruktora  Ako želite da se vežbate sa nama, možete se prijaviti putem sajta, tako da možete da postavite pitanje našim strukturama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *