Pas sa ulice je upao na VENČANJE, LEGAO I ZASPAO NA MLADINOM VELU – i tako započeo NOVI ŽIVOT!

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Oluja je primorala Mariliju i Mateusa Pieronija u Sao Paulu, Brazil da proslave svoje venčanje pod šatorom, umesto venčanja na otvorenom. Ali ništa ne može pokvariti dan kada dve zaljubljene osobe obećaju jedna drugoj večnu ljubav, pa je poseban dan postao još posebniji kada je stigao neočekivani gost.

Baš u trenutku kada je mlada trebalo da prođe prolazom, četvoronožni, krzneni gost je iznenadio sve, ušavši u salu. Pas je uspešno namamljen napolju, ali nakon nekog vremena, dok su Marilija i Mateus čitali zavete, pas je ponovo ušao i čak zaspao na njenom velu na neko vreme.

Kada se se odmorio i najeo, nepozvani gost je otišao napolje. Pas je te večeri osvojio srca ovog zaljubljenog para, pa su razmišljali da ga udome kao novog člana njihove porodice.

Trebalo im je više od nedelju dana da ponovo pronađu psa, a kada su ga pronašli – postali su nerazdvojni. Nazvali su ga Snup. Ova tročlana porodica sada svuda ide zajedno, a Snup je dobio život kakav je oduvek sanjao! Sada je voljen, mažen i pažen.

Podelite ovu divnu priču sa prijateljima!

All photos: Felipe Paludetto

Izvor: Djole dog

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram