„Položio je cveće na spomenik VE-TRI u Šumaricama“ Voditeljkin lapsus je postao hit na društvenim mrežama, komentari SAMO PLJUŠTE

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ko radi, taj i greši, pa ipak, pojedini lapsusi televizijskih spikera ponekad izazvovu veliku pažnju javnosti, pogotovo ako se radi o opipljivim i po naciju, bitnim stvarima. To je na svojoj koži osetila voditeljka televizije B92, Branka Pajković, koja je zbog zvog lapsusa tokom čitanja vesti o poseti ministra Đorđevića, Šumaricama, postala pravi hit na društvenim mrežama.

„Ministar za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević položio je venac na spomenik ve tri, u znak sećanja na streljane učenike i učitelje, 1941. godine“, pročitala je Branka Pajković, u subotu, 5. septembra, tokom emitovanja vesti u 16 sati, na ovoj televiziji.

Ubrzo po završetku vesti, krenuli su komentari na društvenim mrežama, a nije prošlo mnogo do trenutka kada se pojavio i snimak. Dok su jedni komentarisali kako je ovakav način izgovaranja imena spomeniku streljanim đacima i profesorima u Šumaricama “Peto tri”, neprikladan, neprofesionalan, te i da vređa žrtve, bilo je i onih koji su stali na stranu voditeljke televizije B92.

Naime, kako su rekli, greške su ponekad sastavi deo posla voditelja, pogotovo ako se program radi uživo.

Izvor: Blic

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram