Otac koji je do smrti tukao bebu u Vršcu u potpunosti priznao zločin: Čeka se obdukcioni nalaz

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Beba je preminula sa svega dva i po meseca. Otac ju je u više navrata šamarao

Otac T. M. koji je nasmrt pretukao bebu u Vršcu, u potpunosti je priznao zločin, kazao je za „Telegraf“ tužilac Nebojša Živković, iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu.

– On je u policiji i pred tužiocem detaljno priznao krivično delo. Saslušan je i u ovom slučaju nema mnogo nepoznanica – kazao je tužilac.

Međutim, s obzirom na to da je beba bila potpuno zdrava pre ovog nasilnog čina njenog oca, čeka se i obdukcioni nalaz, ali zbog procedure u ovakvim slučajima obdukcija traje nešto duže i očekuje se da rezultat bude gotov naredne nedelje.

Tužilac Živković ranije je rekao da bebi funkcije mozga nisu bile ispravne i da će obdukcija pokazati koji je tačan uzrok smrti.

Beba je preminula sa svega dva i po meseca, i to nakon mesec i po dana borbe lekara koji su joj održavali život. Nju je majka sa teškim povredama dovela na Institut za majku i dete 25. juna, a preminula je 7. avgusta.

– Slučaj nasilja u porodici je policiji u Vršcu prijavljen 25. juna. Ocu je istog dana određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati, dok mu je dan posle toga, 26. juna, određen pritvor – rekli su ranije za Telegraf.rs iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vršcu i naglašavajući da se T. M. i dalje nalazi u pritvoru.

Vršačko osnovno tužilaštvo je odmah posle smrti deteta izdalo naredbu za obdukciju radi utvrđivanja uzroka smrti dečaka, a slučaj je potom predat Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.

Kako saznajemo, otac je bebu u više navrata šamarao.

Izvor: Telegraf

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram