Sestre Nevena i Bojana su se porodile u nekoliko sati: U istoj sobi obe grle 3. sina, a ovo su imena

Da stvar bude još zanimljivija, obe su rodile treće dete – obe su majke dvojice dečaka i devojčice

Nevena Kovačević i Bojana Pantović Đurić sa sinovima Foto: Privatna arhiva

Nevena Kovačević i Bojana Pantović Đurić sa sinovima Foto: Privatna arhiva

– Kad sam bila na porodiljskom stolu, čula sam sestre koje su učestvovale u mom porođaju kako kažu „Stigla je i sestra“ .Nevena Kovačević, koja se u čačanskom porodilištu istog dana kad i njena rođena sestra Bojana Pantović Đurić .

Sestre su se porodile u subotu, u samo par sati razmaka, a na svet donele dečake Aleksandra i Tadeja.

Da stvar bude još zanimljivija, obe su rodile treće dete – obe su majke dvojice dečaka i devojčice.

Stupili smo u kontakt sa Nevenom, koja kaže da su dobro, da je sve prošlo kako treba, da je porođaj bio prirodan.

– Bebe su dobro i mi isto. Čekamo da nas otpuste. Sve je bilo spontano i neplanirano i od jedne i od druge, nismo se tome nadali – priča Nevena.

Kaže da se porodila u 19.30 sati, a njena sestra oko 22 uveče.

– Ona nije trebalo ni da dođe. Obe smo se ranije porodile, ona je trebalo pre mene, imala je pet dana pre mene imala termin. Ja sam otišla, pa smo se dopisivale. Kad sam bila na porodiljskom stolu, čula sam sestre koje su učestvovale u mom porođaju kako kažu „Stigla je i sestra“. Došla je sto pored mene, pa smo bile jedna pored druge. Spojili su nas i istu sobu, celu noć smo pričale – priča Nevena.

Dr Dragana Vasilijević, ginekolog akušer u čačankoj bolnici, kaže za „Telegraf“ da su sestrama bile terminske trudnoće i da im je bilo nekoliko dana razlike u terminima.

– Jednoj je bilo 7. avgusta, a drugoj 14. avgusta. Obe su u subotu dobile bolove. Prvo je došla mlađa, Nevena, ona se prva porodila. Kad se porađala Nevena došla je i Bojana – kaže dr Vasilijević.

Dodaje da se Nevena porodila u 19.27 sati i rodila dečaka od 3.300 grama, a da se Bojana porodila u 22.50 i rodila dečaka od 3.450 grama.

– Bebe su dobro, majke su dobro. Jedna lepa priča – kaže dr Vasilijević.

Doktorka kaže da su se kod njih porađale sestre, ali u razmaku od nekoliko dana i da ne pamte da se dogodilo da su se porodile sestre u istom danu.

(M. Brkić)

One thought on “Sestre Nevena i Bojana su se porodile u nekoliko sati: U istoj sobi obe grle 3. sina, a ovo su imena

  1. pozdrav u sezoni Osjećam se ponovno tako blagoslovljeno u braku nakon što je doktor Alaba vratio mog supruga koji me napustio zbog dobre 3 godine. Zovem se Lucija Marko i ja sam iz Hrvatske. Čak i ako imam usta po cijelom tijelu, neće biti dovoljno zahvaliti liječniku Alabi na pomoći u mom životu. Suprug me pustio zbog drugih žena ,, već 3 mjeseca bolujem i mučim se bez njega. Dakle, svugdje sam tražio pomoć, ali ništa nije uspjelo dok nisam mislio na doktora Alabu kojeg sam kontaktirao putem interneta. Objasnila sam mu svoju situaciju i obećao je da će mi se suprug javiti u roku od 24 do 48 sati koliko moje srce i dalje kuca za njega. Vjerovala sam u njega i on mi je pripremio čaroliju, nedugo me suprug nazvao točno kad je rekao doktor Alaba. Molio je i rekao da me treba natrag i sad opet živimo sretno zadnjih 9 mjeseci. Svi koji čitaju moj članak koji treba pomoć trebaju ga kontaktirati … E-pošta: dralaba3000@gmail.com ili ga možete dodati na WhatsApp ovim: +2349071995123.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share via
Copy link