“VIDOVITE ŽIVOTINJE” Ko je pogodio ishod predsedničkih izbora, a ko NAČISTO PROMAŠIO

Mnogi nisu verovali da će Donald Tramp postati predsednik SAD. Pri prognozama su pogrešile čak i neke “vidovite životinje”.

Kineski majmun Geda, za koga tvrde da je predvideo da će Portugal osvojiti Evropsko prvenstvo u fudbalu, pogodio je da će pobediti Tramp.
On je između slika Hilari Klinton i Donalda Trampa odabrao republikanca.

Isto se može reći i za polarnog medveda Feliksa koji je u sibirskom zoološkom vrtu odabrao da jede hranu iz bundeve sa imenom Donalda Trampa.

Pogodila je i indijska ribica u akvarijumu, a tačno su prognozirali i psi iz Klivlenda.

Međutim, tigrica Junona iz ruskog zoo vrta i koza Buts iz Škotske “kladile su se” na Hilari Klinton.

 

 

Zanimljivo je i to da je floridski okrug Hilsborou ovog puta omašio. Naime, u prethodnih 12 izbora većinsko stanovništvo okruga je glasala za onog za koga se kasnije ispostavilo da je pobednik. Ovog puta, pak, glasali su za Hilari Klinton, koji ipak nije postala predsednik SAD.

Tramp zavio kladionice u crno

Hilari su veće šanse davale i kladionice, ali su oni koji su se kladili na Trampa osvojili novac.

Pobeda Donalda Trampa na izborima za predsednika SAD zadala je udarac sajtovima za onlajn klađenje, od koji su neki preuranjeno isplatili dobitke za tikete na pobedu Hilari Klinton.

Irska kladionica Pedi Pauer saopštila je da je izgubila oko pet miliona evra u, kako je navela, “najvećoj političkoj isplati ikada”.

“Bavimo se poslom pravljenja prognoza i odlučili smo da stavimo glavu na panj isplativši ranije tikete na Hilari Klinton, ali kako smo pogrešili. Dobili smo zaista istinski udarac od Trampa”, rekao je portparol kladionice.

Ta skupa greška ipak nije sprečila kadioničare da ponude nova klađenja na Trampa, pa su kvote da osvoji drugi mandat četiri prema jedan, a da izgradi obećani zid na granici s Meksikom malo verovatnih 20 prema jedan.

 

www.blic.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share via
Copy link