Proglašena izborna lista „Dela, a ne reči – Dr Vladica Stanojević“

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Grupa građana  „Dela, a ne reči – Dr Vladica Stanojević“ nešto pre ponoći predala je izbornu listu Gradskoj izbornoj komisiji, na kojoj se nalazi 39 kandidata za odbornike Skupštine grada Kragujevca. Listu je podržalo 1262 birača, od čega je nakon provere GIK-a kao validne prihvaćeno 1191 potpisa i prihvaćeno je 37 kandidata za odbornike.
Gradska izborna komisija na sednici donela je rešenje o proglašenju Izborne liste „Dela, a ne reči – Dr Vladica Stanojević“ sa 37 odborničkih kandidata i zauzela broj 12 na listi.

U izjavi za medije, nosilac liste dr Vladica Stanojević je podsetio na probleme sa kojima se susreo prilikom predaje prve izborne liste, koju zbog utvrđenih, a neotklonjenih nedostataka u zakonom predviđenom roku, Gradska izborna komisija nije mogla da proglasi.

Mi smo krenuli da pravimo drugu listu, pod nazivom „ Dela, a ne reči – dr Vladica Stanojević“. Za jedan dan, izjavio je Stanojević, listu jedne male grupe građana potpisima je svojevoljno podržalo 1262 građana.

Ovo je manja lista i na njoj se nalazi 37 kandidata za odbornike Skupštine grada. Ljudi koji su večeras ovde znaju šta rade i koga podržavaju.  Oni su moja snaga i mislim da možemo da pokrenemo Kragujevac za svu našu decu, prijatelje, rodbinu i komšije, da napravimo jedno lepo mesto za život, poručio je Stanojević.

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram