Upadaju ljudima u kuće i na imanja, građani uznemireni: Specijalne jedinice policije u Šidu zbog migranata

Zamolio sam Stefanovića da pošalje žandarmeriju ili neke druge specijalce da zavedu red, obezbede mir i da ne budu taoci broja migranta koji čekaju da pređu u Hrvatsku – rekao je Vučić

GORNjI MILANOVAC – Dodatne i posebne jedinice policije od sutra će biti prisutne u Šidu, kako bi u potpunosti uspostavile bezbednost i javni red u tom mestu, u kojem se poslednjih dana dešavaju incidenti sa migrantima, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je novinarima rekao da poslednjih nekoliko dana građani u Šidu imaju problema zbog, kako je rekao, nervoze kod migranata, koji su počeli da upadaju u kuće i imanja i da je zbog toga zamolio ministra policije Nebojšu Stefanovića da pošalje posebne jedinice policije, u Šid.

– Vidim da su ljudi u Šidu vrlo uznemireni jer im upadaju sve češće u kuće i na imanja. Zato sam zamolio Stefanovića da pošalje posebne jedinice policije, bilo žandarmerije ili neke druge specijalne jedinice da zavedu red u Šidu, obezbede mir i da ne budu taoci broja migranta koji čekaju da pređu na teritoriju Hrvatske – rekao je Vučić.

Vučić je istakao da će policija obezbediti mir za sve građane Srbije i Šida.

– Od sutra možete očekivati značajno povećanje snaga javnog reda i mira koji će upostaviti bezednu zonu za sve građane Šida – rekao je Vučić.

Izvor: Tanjung

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share via
Copy link