„AVIONI ĆE PADATI S NEBA, NAFTA ĆE GORETI“ Njegova proročanstva se ostvaruju! 3. svetski rat počinje 2020. godine, a svet koji poznajemo će nestati!

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Francuski lekar i astrolog Mišel de Nostr Dam poznat je po svojim predviđanjima koja se i dan-danas analiziraju, a mnogi veruju da je Nostradamus predvideo da će 3. svetski rat izbiti 2020. godine i to upravo na Bliskom Istoku.

Nostradamus

Nostradamus, Foto: printscreen/youtube

Predviđanje Nostradamusa kaže da će „nafta na Bliskom istoku biti zapaljena“, da će se dogoditi mnoge eksplozije i da će „avioni padati s neba“. Prorok tvrdi da će rat u Iraku biti prvi signal da će svet kakvog znamo uskoro nestati.

Jedan posebno Nostradamusov pasus mogao bi da upozori na globalni sukob. Nostradamusovo proročanstvo glasi: „Dvaput podignut i dva puta oboren, Istok će oslabiti i Zapad. Njegov protivnik nakon nekoliko borbi pašće prognan morem.“

Na ove Nostradamusove reči podsetio je britanski medijum Krejg Hamilton-Parker koji je takođe imao viziju da će na bliskom Istoku izbiti razorni rat.

Međutim, britanki vidovnjak je predvideo razorni sukob na Bliskom istoku, a ne na globalnom nivou, rekavši da će konflikt trajati od 2020. do 2021. Sukob će uključivati „nerede u Iranu“ i sveopšti rat između Saudijske Arabije i Irana.

Podsetimo, iranska vojska raketirala je noćas američke vojne baze u Iraku, u znak odmazde zbog ubistva iranskog generala Kasema Sulejmanija u Bagdadu.

Izvor: Alo.rs/express.co.uk/T.Đ 

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram