NEZAPAMĆENI SKANDAL U MAJDANPEKU: Profesor i policajci dilovali DROGU đacima! Imali razrađenu šemu, evo kako su to radili!

Aleksandar Đ., bivši načelnik PS Majdanpek, i njegov sin Miroslav, inspektor kriminalistike, kao i Dragoslav M., sumnjiče se za preprodaju droge

Aleksandar Đ., bivši načelnik PS Majdanpek i njegov sin Miroslav Đ., inspektor, kao i profesor Tehničke škole u Majdanpeku Dragoslav M. (46), uhapšeni su zbog sumnje da su Majdanpeku rasturali drogu, saznaje Kurir! Lisice su stavljene i Siniši I. (53) i Ranku S. (53) iz ovog grada.

Kako Kurir nezvanično saznaje, petorica osumnjičenih uhapšena su juče u velikoj akciji i određeno im je zadržavanje do 48 sati.

– Posle dobijanja operativnih podataka i njihovih provera, da postoji grupa koja rastura marihuanu po Majdanpeku, kolege su ostale šokirane, jer se došlo do informacija da su u šverc uključena i dvojica kriminalističkih inspektora iz ovog grada, a da sa njima radi i profesor. Prikupljanje dokaza rezultiralo je jučerašnjim hapšenjem – otkriva izvor Kurira.

U toku provere

Prema njegovim rečima, proveravaju se i sumnje da je uhapšeni profesor koristio to što radi u srednjoj školi i omogućio dilerima da marihuanu prodaju i učenicima.

Dragoslav M i Ranko S.
DRAGOSLAV M I RANKO S.FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Posle hapšenja, policija je obavila pretrese na više lokacija. Zaplenjeni su dvadesetak mobilnih telefona, novac, automobili, kao i marihuana. Veliki broj mobilnih telefona tek će biti predmet pregleda i veštačenja, ali se sumnja da su ih osumnjičeni koristili kao „specijale“ preko kojih su ugovarali rasturanje droge.

– Kod Dragoslava M., koji je nastavnik stručnih predmeta u Tehničkoj školi, pronađena su čak četiri telefona, 42.000 dinara i 1.470 evra. Nije pronađena droga, ali se sumnja da je imao ulogu posrednika – kaže izvor.

Međutim, kako navodi, droga je pronađena skrivena u automobilu inspektora.

Droga u kolima

– Kod inspektora Miroslava Đ. nađeni su i zaplenjeni pet telefona, pištolj sa dva okvira, osam metaka, kao i lovačka puška. U automobilu, koji je Miroslav Đ. koristio, iznad zadnjeg točka nađeno je 326 grama marihuane, a policija je zaplenila i auto – kaže izvor. Kod njegovog oca nije pronađena droga, ali postoje drugi dokazi zbog kojih se sumnja da je on bio deo grupe.

Policija je juče pretresla i kuće i automobile uhapšenih Ranka S. i Siniše I.

– Kod Ranka S. pronađeni su 12 telefona, dva tableta, 64.000 dinara, 710 evra, digitalna vagica i 40 grama marihuane. Njemu je takođe oduzet i automobil, dok su u kući Siniše I. pronađeni pet metaka i dva mobilna – dodaje izvor.

U akciji hapšenja učestvovala je i grupa za suzbijanje narkomanije PU Bor i PS Kladovo.

Profesor

PRUŽAM POMOĆ UČENICIMA

Uhapšeni Dragoslava M., pored toga što predaje u školi, bavi se i sportom. Naime, on je dugogodišnji skijaški sudija. U svojoj biografiji, koja je dostupna na internetu, on je napisao da mu je posao „rad s učenicima na poslovima obrazovanja i vaspitanja“.

– Uvek sam spreman da učeniku pružim pomoć, podršku i razumevanje na ljubazan i nenametljiv način, primenjujući različite oblike rada i aktivnosti u skladu sa znanjima i iskustvima s kojima učenici raspolažu. Sa kolegama ostvarujem iskrene i otvorene odnose – napisao je profesor i naveo da je praktična i tačna osoba, kao i da stabilno može da „donosi odluke“.

Škola

NIKO NIJE UHAPŠEN

Kurir je juče kontaktirao sa Tehničkom školom, na čijem sajtu je Dragoslav M. naveden kao nastavnik grupe stručnih predmeta.

– Direktor nije tu, zovite sutra. Niko od naših nastavnika nije uhapšen – rekla je žena koja se javila na telefon škole.

(Kurir.rs/ J.I.-S.B.-J.S./ Foto: Facebook printscreen,Screenshot)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share via
Copy link